ISPOVIJEST GINEKOLOGA ‘Žene u Beogradu stalno si guraju mobitele i sprejeve u vaginu’

Beogradski ginekolog otkrio je koje su to najluđe povrede u seksu zbog kojih su ljudi dolazili da traže pomoć.

Srbi su, po svemu sudeći, prilično maštoviti u spavaćoj sobi, pa se među igračkama koje koriste mogu naći uobičajena seksualna pomagala, ali i voće i povrće.

“Puno su češće povrede do kojih je došlo tijekom masturbacije, nego one koje nastanu tijekom seksualnog čina. Bilo je žena koje su to radile dezodoransom, pa je došlo do mehaničkih ozljeda, a ima i onih koje su izazvale kemijske povrede tako što su u vaginu stavljale stranu na kojoj je sprej i onda slučajno špricnu. Ipak, najgore je kada zbog takvih akcija dođe do ozljeda vagine. U takvi slučajevima ne ginu šavovi” kaže doktorica M.S za 24sata.rs.

Jedan od najbizarnijih slučajeva za koje je čula u svojoj praksi je djevojka koja se samozadovoljavala starim modelom Nokije s većom antenom.

Na vrhu tog telefona je bila rupa kroz koju je se provlači vrpca. Pacijentica je stavila vrpcu kako bi mogla izvući mobitel van, ali je tijekom masturbacije preduboko ugurala mobitel u vaginu, pa ga nije mogla sama izvući, ispričala je doktorica.

Kada je u pitanju seks, kaže da najčešće dolaze klinci koji isprobavaju razne seksualne igračke pod utjecajem droge.

“Uzmu kuglice, pa ih guraju do iznemoglosti i onda dođu tako puni, u bolovima, ne znaju što da rade i kako da ih izvade”, zaključuje M.S.