Ispovijest profesorice iz BiH: Predavala sam biologiju i redovno imala seks sa učenicima!

Maja je profesorica iz Tuzle, koja se udala relativno rano. Sa svojih 19 godina, napustila je studije, kako bi stala na ludi kamen sa momkom sa kojim se zabavljala.

Njenim roditeljima, koji su važili za eminentne i akademske ličnosti u gradu na zrnu soli, teško je palo njeno detinjasto razmišljanje i odbacivanje svega onoga za šta su se oni borili, da bi joj osigurali budućnost. Nakon udaje, ili kako su njeni roditelji imali običaj reći – bijega, s roditeljima je bila na Vi… dugi niz godina, piše Fresh Press.

U braku nije bila sretna

“Od svoje 19. godine sam u braku s muškarcem koji je ‘prvi naišao’. Sada, nakon toliko godina, shvatila sam koliko sam pogriješila, odnosno koliko su moji roditelji bili u pravu”, rekla je Maja.

Punih 25 godina je u braku s muškarcem kojeg, kada sve sabere i oduzme, nije ni voljela. Bar ne toliko da bi sa njim provela život. Međutim, kada su dobili prvog sina, a kroz dvije godine i drugog, muškarac koji je bio njen muž, postao je samo muškarac.

Maja je živjela za svoju djecu, i mnogo stvari u životu propustila, kako je istakla.

Kada su njeni sinovi postali odrasli muškarci, odlučila je da pokuša da se ponovo osjeti ženom, poželjnom i zadovoljnom.

Sreća nakon razvoda

Već pet godina Maja nije u braku. Kao dvije odrasle i racionalne osobe, suprug i ona su odlučili da se rastanu. Ni on, a ni Maja, jedno drugom nisu pružali dovoljno pažnje, ljubavi, seksa… Samo su mučili jedno drugo.

“Tada, nakon razvoda, postala sam MILF iako u početku nisam ni znala šta to znači”, kroz osmijeh je rekla Maja.

Kao profesorica bilogije u jednoj srednjoj školi u Tuzli, svojim mladalačkim izgledom, izazovnim oblačenjem i velikim kukovima, Maja nikoga nije ostavljala ravnodušnim. Muškarci, odnosno tinejdžeri nisu krili divljenje njenim izgledom, krupnijom ali senzualnom građom. Znala je. Nije se protivila. Štaviše, uživala je.

“Znam da su to tinejdžeri, djeca… Ali da sam u njihovim očima privlačna, mnogo mi je značilo… I dalje znači. Ponosna sam. Moje samopouzdanje je poraslo”, tvrdi Maja.

Sve je odmaklo kontroli onda kada su njeni učenici, ali i oni kojima nije predavala, počeli da šalju zahtjeve za prijateljstvo na Facebook-u.

Neki su samo ‘lajkovali’ njene fotografije, koje su više otkrivale nego skrivale, a neki su, oni malo hrabriji, slali poruke, zvali na piće, na vožnju…

Profesorici biologije je sve to laskalo i dizalo joj samopouzdanje. Kako i sama kaže, to joj je falilo, da se osjeća potrebnom i poželjnom. Pa je tako pristajala na njihove ponude. U skrivenim kafićima, pretežno van Tuzle, ispijala je piće sa svojim učenicima. Dotjerivala se za njih. Na Maji je uvijek, na svakom sljedećom sastanku, bilo nešto kraće i uže.

“Nemate pojma kako je lijep osjećaj kada vas obasipaju komplimentima. Možda nisu bili iskreni, ali su itekako prijali”, rekla je Maja s dubokim uzdahom.

Seks s učenicima

S moralne strane, kako je i sama u više navrata tokom razgovora rekla, nije bila ponosna na sebe. Znala je da je to, što s učenicima radi bilo pogrešno i da je (možda) zakonom kažnjivo. Međutim, njeni seksualni apetiti rasli su s svakim sljedećim momkom s kojim bi provodila nekoliko sati.

“Sa svakim sljedećim sastankom željela sam još! Seks mi se osladio i nisam razmišljala na posljedice. Tada, jedne večeri dok sam s vozila s jednim učenikom, saznala sam da sam MILF””.

Bilo ju je sramota svog neznanja, ali je ipak htjela da čuje šta znači MILF. Kada je saznala, u isto vrijeme bila je i sretna i tužna. Osjećala se prljavo, ali isto tako, nije mogla reći ne. Štaviše, njeni apetiti za seksom do te mjere su porasli da je tokom dana godišnjeg odmora učenike pozivala u svoj dom. Po prvi put u svom životu imala je seks s dvojicom muškaraca, odnosno tinejdžera, i kako kaže: “I bilo je vrijeme!”.

Danas je Maja, i dalje, profesorica biologije, ali daleko od BiH. Danas je upravo ona profesorica koja je najomiljenija među muškim učenicima. Danas je Maja, kao i što je bila prije, nezasita MILF-ica koja o posljedicama ne razmišlja i u svakom danu, kao da je posljednji, sebično uživa.
Avaz.ba

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE