Ispovijest zabrinute djevojke: Ako me momak ne zaprosi u roku dvije godine, raskidamo

prosidba 1

Djevojka koja je željela ostati anonimna podijelila je na forumu “Momsnet” svoje pravilo kojeg se drži kad je u vezi – ako je dečko ne zaprosi u roku dvije godine, ona ga ostavi.

Djevojka tvrdi da se sada našla pred dilemom nakon što je shvatila da bi njezin partner mogao čekati duže od dvije godine da je zaprosi.

Odlučila je potražiti savjet što da sada učini, trebala li popričati s njim ili samo čekati da vidi što će se dogoditi.

Objasnila je da su skupa godinu i po te da žive zajedno kao i to da su jako sretni. O zajedničkoj budućnosti pričaju puno i oboje se slažu da će brak biti važan dio toga. Njen partner čak često spominje vjenčanje.

  • Oboje smo u 30-ima i oboje smo bili u lošoj dugotrajnoj vezi prije nego što smo se upoznali, tako da sam sada u fazi u kojoj ne želim gubiti više vremena i željela bih potpunu predanost – objasnila je i dodala da su dvije godine po njenom mišljenju dovoljne za procjenu želite li s nekim provesti ostatak života ili ne te da ona ne želi više od toga čekati.

Dodala je kako je zabrinuta da se to neće dogoditi kada je vidjela kako je njezin partner reagirao na prosidbu svog bliskog prijatelja koji je partnericu zaprosio nakon godinu dana. Bio je iznenađen i nije to odobravao.

Mnogi su se složili s njenim pravilom, ali su joj poručili da o svemu treba porazgovarati sa svojim dečkom te da zajednički donesu odluku o budućnosti.

Prethodni članakPrvi intervju internet zvijezde: Hazbula Magomedov ruši rekorde gledanosti
Sljedeći članakJanjić: Dodik je zgrabio u šake Vučića, operativno je važniji Moskvi