Ispraćeni maturanti Prve gimnazije i Srednje muzičke škole (FOTO)

Podijelite vijest

Nakon što smo svjedočili ispraćaju maturanata Medicinske škole i Druge gimnazije svoj put ka odlasku na posljednje zajedničko druženje sa prijateljima iz učionice dočekali su sinoć i učenici Prve gimnazije u Zenici zajedno sa Srednjom muzičkom školom.

Tako je 34. generacija maturanata Srednje muzičke škole doživjela svoju proslavu maturske večeri i to kako to biva od ranije, zajedno sa svojim prijateljima iz Prve gimnazije.

Gimnazijalci su također sa nestrpljenjem iščekivali ovu noć koja će im definitivno ostati urezana u njihova sjećanja budući da se tu noć rastaju od srednjoškolskog obrazovanja, te nastavljaju svoje dalje obrazovanje.

Maturanti Prve gimnazije uistinu su uživali u hotelu Dubrovnik proslavljajući četiri najbolje godine svoga života ali i uspjeh zbog uspješno završenog srednješkolskog obrazovanja koje im je obezbijedilo dobre temelje za njihovo dalje usavršavanje i sticanje znanja koje će ih učiniti akademskim građanima ovoga grada.

Kako je to sinoć izgledalo u hotelu Dubrovnik Zenica pogledajte u fotogleriji Benjamina Hazića, a uskoro još veći broj fotografija objavljujemo na našoj Facebook stranici.

[flagallery gid=330]