Portal 072info

Istraživanje pokazalo: Evo zbog čega muževi najčešće ostavljaju svoje žene

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prema novom istraživanju, većina brakova tokom kojih se supruga razboli završit će razvodom. Za opstanak bračne veze nije presudno zdravlje muškarca. Brak će propasti, jedino ukoliko se žena razboli.

Doktorica Amelia Karraker koja je vodila ovo istraživanje, objasnila je da bolest može često predstavljati kraj braka, kao i financijski problemi. Primjerice, zdrava žena često drži ‘sva četiri ugla kuće’, vodi računa o čistoći i finacijskim problemima. A ako se teško razboli, njene će obaveze morati preuzeti netko drugi. U takvim slučajevima zna doći do svađa, pa i razilaženja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Žene su uglavnom nezadovoljne brigom svojih muževa. Rijetki su muškarci koji se brinu o svojom bolesnoj supruzi. Većinom ih napuste, piše “Novi“.

‘Pitanje života ili smrti često izazove čovjeka da procijeni što je i tko je važan u njegovu ili njezinu životu. Moguće je da bolesna žena zaključi kako nije sretna i zadovoljna brigom koju joj pruža njezin suprug te da će radije posljednje dane provesti sama, nego u lošem braku’, zaključila je dr. Karraker.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME