AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Zadrugari su sinoć tokom “Igre istine” pokrenuli najaktuelnije teme u Bijeloj kući. Nenad Aleksić Ša uputio je pitanje Miljani Kulić.

– Da li izostaješ iz emisija zbog toga što ti nedostaje porodica? – glasilo je pitanje za Miljanu:

– Jeste, teško mi je, ali ovde je sve strašno. Ovako nije nikada bilo, previše laži i fejk ljubavi – rekla je Miljana i postavila pitanje Ša:

– Kako bi se osjećao da sam ja Ivana i da sam ušla u Zadrugu?

– Ja sam svjestan da sam pogrešio i ne mogu da kontrolišem emocije. Ja ne mogu protiv sebe i svojih emocija. Ja bih se sledio kada bi ona ušla. Ostao bih sa Tarom sigurno, ali meni i dan danas nije ništa jasno. I Tara je smorena jer ja ne mogu da joj pružim pažnju kakvu treba – rekao je Ša.

– Ja sam trebao da se sklonim od nje, ali nisam mogao, meni je ona prijala. I Tari nije bilo svejedno, bio joj je haos u glavi. Vidjećemo napolju kako će to biti – završio je Ša, a onda mu je Nadica postavila pitanje:

– Tebi se raspao brak zbog ovakvog odnosa, vi nemate temelj. Ono što si imao sa Ivanom i vaša bajka, a ovo je sada basna. Mene zanima da si ti siguran da Ivana neće ući ovde, šta misliš da je ona shvatila da ne treba da se bori za tebe, ona je tebe emotivno ispunila, ali nemoj biti siguran da se ona pojavi ovdje?

– Ne bih izdržao – rekao je Ša.