Ivona i Dado Polumenta obilježili šest mjeseci od rođenja kćerke Alie: U naš dom unijela si mir i ljubav

da

Pjevač Dado Polumenta i njegova supruga Ivona danas su obilježili šest mjeseci od rođenja njihove mlađe kćerke Alie.

Ponosni roditelji u tu čast objavili su i nekoliko fotografija malene djevojčice.

-Najljepših šest mjeseci u našoj porodici. Mir, spokoj i neizmernu sreću i ljubav si nam donijela, djevojčice nasmijana, napisala je Ivona.

Djevojčica je pozirala u neodoljivoj ružičastoj haljinici, a mnogi pratitelji su u komentarima napisali kako izgleda poput prave male princeze.

Podsjećamo Dado i Ivona upoznali su se 2016. godine, a nedugo nakon toga stupili su u brak. Dadi je ovo treći brak.   Ivona je nedavno za naš magazin otkrila tajnu sretnog i harmoničnog braka.

-Odrasla sam u jednoj divnoj i harmoničnoj porodici punoj ljubavi i poštovanja roditelja jedno prema drugom. Moji roditelji su duže od 30 godina u braku i dan-danas se drže za ruke. Samo sam prenijela to na svoj brak, kao i sve najbolje stvari koje sam mogla da naučim. S obzirom na to da nam dolazi, nažalost, sve gore vrijeme po našu djecu, učit ćemo ih prvenstveno da budu jake, moćne i nezavisne žene, kako bi mogle hrabro da koračaju kroz život. Ali i da je porodica svetinja. Veoma je važno šta djeca gledaju kod kuće otkad se rode, a moći će samo da gledaju ljubav između roditelja i poštovanje, ako Bog da, kazala je Ivona.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE