Portal 072info

IZ DRINE IZVUČENO TIJELO Pronađen slovenački skakač Andrej Beuc (VIDEO)

14:15 Policija je potvrdila da je danas u koritu rijeke Drine u Kozluku kod Zvornika pronađeno tijelo Andreja Beuca (34), Slovenca za kojim se tragalo od 7. avgusta.

Identifikacijom je utvrđeno da je riječ o Andreju Beucu iz Krškog koji je prije četiri dana nestao u rijeci nakon skoka, saopšteno iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Njegovo tijelo, koje su u 11:20 sati pronašli pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik i ronioci Ronilačkog kluba “Trb” iz Bijeljine, prebačeno je u Medicinski centar Zvornik.

nakon-4-dana-potrage

Nakon četiri dana potrage pronađeno tijelo Andreja Beuca

13:23 Izvučeno tijelo iz Drine prvi je primjetio Abdulah Hasanović koji je obilazio baštu i nakon toga alarmirao policiju.

Leš neidentifikovanog muškarca pronađen je jutros na području opštine Kozluk i vjeruje se da se radi o skakaču iz Slovenije Andreju Beucu.

Kako je potvrđeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske, tijelo je pronađeno u rijeci Drini.

beuc

Andrej Beuc (Foto: Facebook)

– Pronađen je muški leš koji je na sebi imao samo kupaće gaće, zbog čega se vjeruje da je riječ o tragično stradalom Beucu. Više detalja biće poznato nakon uviđaja i nakon što se izvrši identifikacija leša – rekao je izvor iz MUP-a RS.

mapa

Beucovo tijelo plutalo je od Zvornika do Kozluka, u dužini od oko 15 km

Prema riječima jednog od očevidaca, gotovo je izvjesno da se radi o Beucu.

Izronio pa nestao

Podsjećamo, 34-godišnji Slovenac iz Krškog skočio je prije četiri dana s mosta u Drinu u Zvorniku sa visine od dvadeset metara. Beuc je nakon skoka, u okviru manifestacije “Zvorničko ljeto” izronio, ali je potom nestao u vodi.

Takmičenje skakača, koje je u Zvorniku organizovano nakon 25 godina, u okviru manifestacije “Zvorničko ljeto”, prekinuto je poslije devetog skoka u prvoj seriji. U publici je vladao šok i nevjerica.

AVAZ.BA

Podijelite članak