Iz malog bosanskog grada do “Beograda na vodi”: Nermin Handžić živi na visokoj nozi

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nermin Handžić, prošlogodišnji pobjednik takmičenja “Zvezde Granda” snimio je svoj prvijenac koji nosi naziv “Prva ljubav”.

Očekivano, premijera Nerminove prve pjesme bila je upravo u muzičkom takmičenju u kojem je mladi Bosanac i trijumfovao, a podršku su mu sve vrijeme pružali Viki Miljlković i Taške, koji je ujedno i glavni “krivac” za ovu kompoziciju i aranžman.

Tekst ove numere potpisuje Dragan Brajović Braja, a mladi pjevač nije ni pokušavao da sakrije uzbuđenje zbog izlaska svog prvijenca.

ČITAJ JOŠ:  Pobjednik stigao: Prva izjava Nermina Handžića nakon što je došao u svoju čaršiju

– Presretan sam. Pjesma je toliko lijepa, da sam je sa zadovoljstvom otpjevao. Zahvalan sam Viki i Tašketu za sve sto su učinili i što čine za mene. Narodnjaci su zakon! – uzbuđeno poručuje Nermin.

Inače, nije tajna da ovaj mladi pjevač iz Tešnja vrijeme u Srbiji provodi u Beogradu na vodi, gdje Viki i Taške imaju stan, te mu prvi dani u Beogradu protiču na “visokoj nozi”!

Avaz

GODISNJICA
MARKETING