Portal 072info

Izbjegavajte ove muškarce jer su prava nevolja

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

par nova

Ukoliko svog novog frajera prepoznajete u nekom od ovih tipova, bolje da, dok je vrijeme ostavite.

Emocionalno ranjeni muškarac
Ulaziti u vezu s muškarcem koji je tek izašao iz duge veze ravno je katastrofi. Samopouzdanje mu baš i nije na nivou, a i tko želi biti ‘prijelazna’ djevojka za zacjeljivanje rana. Ovakvog muškarca izbjegavajte u širokom luku pogotovo ako već znate da skače iz veze u vezu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Slatkorječivi
Ako je prepun riječi hvale toliko da vam je muka od njegovih hvalospjeva možda bi ga odmah trebali napucati. Dosadan je, a i vjerovatno vas na brzinu želi odvući u krevet. Vrijeme je za omiljene tenisice za trčanje i bježite koliko vas noge nose.

Ima fobiju od vezivanja
Suprotnost onom koji ne može živjeti ako nije u vezi. Nije nikada imao ozbiljnu vezu i vjerovatno se neće smiriti ni s vama. Ne treba vam još konfuzije, frustracije i slomljenih srdaca. To su muškarci koji vas ni nakon mjeseci veze neće nazvati svojom djevojkom, koji vas zovu na noćne sastanke, samo radi povremenog seksa, a potom se ne javljaju danima. Ako vam takva veza odgovara to je u redu, ali taj muškarac očito nije spreman na kvalitetnu vezu, bar ne prema vama.

Kralj drame

Ukoliko ima nekih nerazriješenih stvari s bivšima, u svađi je s prijateljima, ima problema na poslu, bolje sagledajte cijelu sliku. Vjerovatno je kralj drame koji ne zna kako se konstruktivno posvađati, riješiti problem i ići dalje. Njemu je sve problem. I sve mu je drama. I za sve mrzovoljno prigovara.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nezreo muškarac
Neki muškarci jednostavno traže majčinsku figuru. Obično ne znaju skuhati, počistiti za sobom i očekuju da partnerica sve čini osim njih. Takav jedan vam stvarno ne treba, osim ako ne trebate veliko dijete.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

dino pasalic knjiga promocija