Izetbegović: Četvorka se samo svađa, ako se Bogićević predomisli imat će podršku SDA

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nažalost, sva politika stranaka “Četvorke”, a od jučer “Trojke”, je konflikt, svađa, optužbe i spinovanja, smatra predsjednik SDA Bakir Izetbegović.

On kaže da se stranke Četvorke u posljednje vrijeme svađaju međusobom, “i ta njihova svađa je upropastila šansu da dobijemo dva dobra gradonačelnika, Guzina u Mostaru i Bogićevića u Sarajevu”.

“U svakom slučaju, ako se Bogić Bogićević predomisli i prihvati kandidaturu, vijećnici SDA će glasati za njega, a zatim ćemo mu dati svu potrebnu podršku kako bi napravio uspjeh na poziciji gradonačelnika Sarajeva”, kazao je Izetbegović.

ČITAJ JOŠ:  Ako ljetujete u Neumu, džumu-namaz možete klanjati u džamiji Rabrani: Evo gdje se nalazi

Skaka je bio uspješan gradonačelnik, dodao je Izetbegović, iza njega će ostati niz dobro osmišljenih i kvalitetno dovršenih projekata.

“Ne vidim razlog i potrebu da ga Dino Konaković vrijeđa i proziva. Nije Skaka kriv što je došlo do nesloge i odustajanja od podrške sinu Kemala Ademovića unutar Četvorke”, kazao je lider SDA u intervju za Faktor.

GODISNJICA
MARKETING