Portal 072info

IZLUDITE GA: Uvedite ovu malu promjenu, i on vam neće moći odoljeti!

Miris žene je jedan od najvećih afrodizijaka koji kod muškarca može da probudi vrtlog strasti i požude. Ako pogodite sa mirisom, užitak u krevetu je zagarantovan.
Potpuno ćete ga izludjeti ukoliko mirišete na određen način. Mirisu limuna, jabuke, vanile, čokolade teško da bi odolio. Iako, naravno, ljudi reaguju različito na drugačije stvari, u nastavku slijedi lista od šest mirisa koji izluđuju muškarce, a barem jedan će biti pun pogodak.

Kokos

Žena koja miriše na kokos. Muškarci pozitivno reaguju na ovaj miris, te vole šampone i kreme od kokosa na koje mirišu njihove ljepše polovine. Možete da ga i te kako uzbudite i pružite mu najbolji poljubac ako popijete neko piće koje sadrži kokos, još ako je pri tom hladno, učiniće da poljubac bude baš osvežavajuć i prikladan za vrele dane. Osim toga, miris kokosa podseća na leto, odmor, opuštanje. Na dobra vremena.

Citrusi

Osvježavajuć miris citrusa poput pomorandže ili limuna je suptilan, ali takođe i podsticajan. Muškarci ga vole jer u njemu ima nešto nevino i sveže. Oni vole taj čisti lagani miris. Citrusi su, naravno, najdelotvorniji kada je leto. Miris pomorandže stimuliše, a u aromaterapiji se koristi za podsticaj, razbuđivanje. Nije čudo što ih citrusi razbuđuju i teraju da se usredsrede.

Vanila

Ovaj sladak ženstven miris neki muškarci jednostavno obožavaju. Vanila ih podseća na tortu, kolačiće koje bi rado pojeli. Teško će odoleti ženi koja iza uha i na vratu ima tako sladak miris.

Jabuke

Jednostavan osvežavajući miris jabuka. Čak i pomisao na ženu koja zubima otkida seksi griz, muškarcima može da bude i te kako inspirativna i uzbuđujuća. Jabuke mirišu lepo, sveže, čisto. Miris jabuka će ga preporoditi i učiniti da poželi da vas gricne.

Čokolada

Bogat, dekadentan, sladak miris, ko mu može odoleti, posebno kada žena miriše poput čokolade. Čokolada je topla, tečna, slatka, želite da je pojedete, liznete, igrate se sa njom. Žena i čokolada su definitivno eksplozija u krevetu.

Prirodan miris žene

Ako ste privukli nekog muškarca, uzbuđujete ga prirodno jer vas obožava i vaš prirodni miris ga izluđuje. Kad vas zagrli i pomiriše iza vrata, taj topao miris žene ga naprosto izludi.

Podijelite članak