Iznenada preminuo 27-godišnji maneken

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Maneken Džeremi Ruhleman (Jeremy Ruehlemann) iznenada je preminuo u 27. godini. Uzrok smrti mladog američkog modela za sada nije poznat, a među prvima se o njegovoj smrti oglasio dizajner Kristijan Siriano (Christian), koji je Ruhlemana smatrao svojom muzom.

– Nikada nisam objavio nešto slično, ali stvarno je teško izgubiti prijatelja koji je bio tako lijepa duša. Ovo je za Džeremija, najljepšeg muškarca, koji je davao toliko ljubavi svima koje je upoznao bez obzira na sve – napisao je Siriano na Instagramu i dodao:

View this post on Instagram

A post shared by Jeremy Ruehlemann (@ruehlemann)

– Šaljem svu svoju ljubav njegovoj porodici i prijateljima koji su izgubili nekoga tako posebnog. Znam da ćemo se opet sresti jednog dana, ali sada ga samo želim zagrliti. Lijepo se odmori, Džeremi, svi te puno volimo. Pošaljite ljubav njegovoj porodici danas, molim vas.Ruhleman je ranije studirao psihologiju, ali je 2017. godine odlučio nastaviti karijeru kao model. Nastupio je na nekoliko Sirianovih modnih revija i bio je model za razne brendove i dizajnere, poput Džona Varvatosa (John), Džozefa Abuda (Joseph Abboud), „Superdry“, „Macy’s“, „Zaru“, Nuka Grahama (Nick Graham) i „Atelier Cillian“.

Posljednji se put oglasio na Instagramu prije tri dana.

Avaz

GODISNJICA
MARKETING