Portal 072info

Izvrsni načini da i vi i dragi zaista uživate u tekmi

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nije samo muškarce zahvatilo fudbalsko ludilo. Sve je više žena koje takođe učestvuju u navijačkoj groznici. Kako biste pokazali svom dragom da vam je stalo, te da brinete o njemu i njegovoj ekipi, iznenadite ga i ostavite bez teksta.

Sigurno ne želite da tokom fudbalskog prvenstva vaš alfa mužjak dobije pivski trbušćić, koji je uprkos pokušajima da se proglasi simpatičnim, zapravo odvratan. Osim toga, vodite računa i o njegovom kardiovaskularnom sistemu jer kako za živce, tako ni za srce nisu dobre prečeste oscilacije koje se kreću od euforije do depresivnih epizoda.
Takva je stanja teško izbjeći kada se prati žestoka borba mišićavih muškaraca u šorcevima, stoga je na vama da učinite sve što je u vašoj moći da svoju jaču polovicu zaštitite od toga.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dakle, on je pozvao ekipu da gledaju tekmu. Odlazi u trgovinu i vraća se s hrpom čipsa, smokija i štapića te neizostavnih nekoliko gajbi piva. S obzirom da je tekma oko ponoći, ne moramo posebno naglašavati kako su to namirnice koje su apsolutno zabranjene za konzumiranje prije spavanja. Tu nastupate vi, drage i brižne žene.

Za zdrav i ispravan jelovnik napravite nutricionistički izbalansiran obrok kako za svog ljubljenog, tako i za njegove supatnike u navijanju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Donosimo vam nekoliko ideja. Možete, primjerice svakom od njih servirati pola banane i kašiku maslaca od badema ili pola jabuke i 30 grama nemasnog sira ili pola šoljice crnog graha i jednu kukuruznu tortilju ili šoljicu borovnica i 170 do 230 ml jogurta ili šoljicu šargarepe i tri kašike humusa.

Ovih pet obroka održaće ih sitima do jutra bez posljedica za liniju, kažu stručnjaci.

Umjesto pive, preporučujemo čaj od kamilice jer je poznat po svojim čudotvornim opuštajućim svojstvima. Predlažemo da ga skuhate u dovoljnim količinama, primjerice jednoj bačvi srednje veličine, jer toliku količinu uzbuđenja jedna šoljica neće umiriti ma kako napitak bio čudotvoran.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ukoliko, muškarci ne pokažu zahvalnost za vašu brigu oko njihovog zdravlja, ne očajavajte. Pošaljite ih da utakmicu gledaju u ‘birtiji’, a vi tada pozovite prijateljice s kojima ćete u miru moći uživati u mišićavim igračima na terenu uz primjerene komentare. I ne zaboravite iznijeti one gajbe piva koje je vaš dragi prethodno kupio i teglio iz trgovine.

Kaže se kako je jutro pametnije od večeri, pa je to idealno vrijeme da izgladite stvar s glavom porodice. Pripremite mu navijački kiseli kupus jer je gotovo sigurno da će mu trebati za liječenje mamurluka bez obzira što je popio ‘samo dvije pive’ jer je bio srećan zbog pobjede ili pak razočaran porazom ekipe.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

magazin.net.hr

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME