ZENIČANI ODUŠEVLJENI: Jana priredila spektakl u Ekor Clubu (FOTO)

Podijelite vijest

Proteklog petka u prepunoj diskoteci Ekor Cluba sve Zeničane i Zeničanke zabavljala je poznata balkanska zvijezda Jana, koja je nakon prvomajskih praznika ipak uspjela na jednom mjestu okupiti sve generacije te im pružiti nezaboravnu noć.

„Crna kutija“, „Odvedi me srećo“, „Anđele moj“ te mnoštvo drugih pjesama ali i pjesama svojih kolega sa estrade bile su dio užarene atmosfere Ekor Cluba, koji je i ovaj put organizacijom ovog koncerta pokazao da ljubitelji narodne muzike ipak imaju mjesto gdje se mogu na dobar i kvalitetan način provesti i zabaviti.

Da je atmosfera bila na nivou moglo se primjetiti i zbog izuzetno bogatog repertoara pjesama koje je pažljivo birala, te tako svojim obožavateljima pružila tri sata potpunog uživanja i užarene atmosfere.

Da će Ekor Club i u narednom periodu svim ljubiteljima dobre zabave pružiti pregršt dobrih pjevača pokazuje i činjenica da je već naredni zagarantovani dernek zakazan za 24. maj 2014. godine, gdje će sve Zeničane i Zeničanke ali i sve ljubitelje dobre zabave iz drugih bh. gradova zabavljati Asim Bajrić. Cijena ulaznice za ovaj koncert iznosi 5,00 KM, a sve dodatne informacije možete potražiti na brojeve telefona 061 690 960 i/ili 032 246 333.

Kako je to izgledalo u do posljednjeg mjesta ispunjenom Ekor Clubu pogledajte u fotogaleriji Benjamina Hazića.

[flagallery gid=287]