JASMINA SE ZALJUBILA U BESKUĆNIKA ISPRED SUPERMARKETA: Sa njim ima dvoje djece…

jason 750x375 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Jasmina je pronašla ljubav na vrlo neobičan način. Za oko joj je zapeo jedan beskućnik ispred supermarketa kojem je pokušala pomoći. Nekoliko godina kasnije…

Iako većina ljubavi danas započinje “mečovanjem” na dejting aplikacijama, njihova priča zvuči kao odlomak iz nekog romana. Naime, Jasmina Grogan se zaljubila u beskućnika Makauleja Murčieja kada ga je vidjela ispred jednog supermarketa. Odlučila je da mu ponudi novac, ali je on odbio. Vidjevši da ima problema sa teškim cegerima, ponudio se da joj pomogne i ponese ih umjesto nje, piše “Daily Star”.

“Jednog dana srela sam beskućnika kod supermarketa. Ponudila sam mu novac, ali on nije htio prihvatiti. Ušla sam u supermarket po namirnice, ali nisam mogla prestati misliti na njega. Izašla sam napolje i pitala ga da li mogu ipak da mu pomognem nekako, ali je rekao da ne. Pitao me je da li meni treba pomoć oko nošenja cegera do taksija koji me je čekao. Rekla sam “da”. Pitala sam ga želi li da mu donesem nešto za jelo. Bilo mu je nelagodno, ali je ipak odgovorio potvrdno, pa smo izašli zajedno na večeru”, ispričala je Jasmina.

ČITAJ JOŠ:  Ovakvi statusi SVE živciraju: Provjerite jesu li vam poznati!

Tvrdi da su dugo razgovarali o njegovom životu. Jasmina je odlučila da mu kupi mobilni telefon kako bi ostali u kontaktu.

Zahvalan što mu je Jasmina pokazala takvu velikodušnost, Macaulej joj je napisao poruku: “Uljepšali ste mi dan, hvala Vam puno na svemu, nevjerovatni ste. Ne mogu prestati da mislim na Vas”.

Ona mu je odgovorila: “Ne moraš se zahvaljivati, ni ja tebe ne mogu izbaciti iz glave”.
Potom ga je Jasmina pitala da li može da ga odvede na ručak.
Izašli su zajedno ponovo, a nakon ručka su završili kod nje u kući.
“Donijela sam mu novu odjeću i rekla mu da može prenoćiti, ali je na kraju ostao mnogo duže od jedne noći. Odmah smo se zaljubili. Znala sam da je on pravi muškarac za mene. Bio je tako dobar i fin”, kaže Jasmina.

ČITAJ JOŠ:  Vakcine za djecu bi trebale biti dostupne početkom 2022. godine

Jasmina je otkrila da su bili na više sastanaka, a on je odlučio da malo poradi na svom izgledu. Obrijao je bradu, dobio je nove zube i počeo raditi na novom poslu.

“Od tada se nismo rastali”, kaže Jasmine.
Tvrde da su jako sretni, vjereni su i imaju dvoje male djece.

“Drago mi je da su nam se putevi ukrstili i vJerujemo da se sve događa sa razlogom. On mi je učinio život puno boljim i ne mogu zamisliti život bez njega”, rekla je Jasmina.

ČITAJ JOŠ:  MARIJA BRUTALNO ISKRENA U NOVOJ EMISIJI ZVEZDA GRANDA: Sve dok budemo puštali ovako lijepe djevojke estrada će nam biti puna prostitutki!

Kako često objavljuje zajedničke fotohrafije i video snimke na Instagramu i TikToku, dobili su bezbroj poruka podrške, raznježenosti i oduševljenja, a mnogi je nazivaju “anđelom na zemlji” i govore da zaslužuju jedno drugo, te da imaju prelijepu porodicu.
Njeni video snimci ukupno broje preko sedam miliona pregleda.

GODISNJICA
MARKETING