filip car
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 10, 2021 @ 22:20
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević i Filip Car glavni su akteri afere koja je glavna tema u rijalitiju “Zadruga”.

NER FIT

Njihov odnos ne prestaje da intrigira javnost otkako je Dalila prevarila supruga sa Carem pred kamerama.

Sada su na ovo temu za Telegraf progovorili njegovi prijatelji iz rodnog sela Dramalj smješteno nadomak Crikvenice.

– Filip je jedva ušao unutra, nije mu bilo lako. Predomišljao se. To je njegov izbor i glupo je da to komentarišem. Ja sam imao svojih izbora i to niko nije komentarisao. Onaj ko te voli, voljeće te koga god da izabereš. Prirodno se ponaša, to je situacija koja se napolju dešava non stop. Uvijek neko treći postoji.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Kako porodica reaguje na njegovu vezu sa Dalilom?

– Možda je majci malo drugačije. Ona ne podržava, ali to je rijaliti, to je takav stil, to što treba za rijaliti on to radi. Biće to sve u redu. Tata podržava, on je ljudina brutalna. Majci je malo teže to da prati, takvi su rijalitiji promovišu stvari koje su teške majci da gleda. Nama je to interesantno i zanimljivo, tati isto i mi ga podržavamo. Porodica isto, vjerovatno njima nije zanimljivo da gleda kao nama ali ga podržavamo. Svašta se može vidjeti u komentarima i majci to nije lako da čita, pogađa je.

Filipov drug Matei Remović: “Napolju je imao i gore situacije”

– Puno je bolji nego prošle sezone. Prošle je znao da prenagli u neki situacijama ali sada je naučio da se kontroliše. Ranije je bilo vrijeđanja nekih djevojaka pa ga ponese pa nešto ružno kaže ali to ne misli i bude mu žao.

Da li ste iznenađeni što je ušao u vez sa ženom koja je u braku i da li je imao već takve situacije?

– Nisam uošte iznenađen. Ma kakvi. Napolju je imao svega i gore situacije. Bilo je svega, ovo nije ništa novo, tako je živio i napolju. On je zaljubljive prirode, voli djevojke i nije isključeno da se zaljubio.

LIDER