Portal 072info

JE LI OVO MOGUĆE: Sky Sports objavio priču koja je danas glavna tema?!

Engleski mađioničar Steven Frayne poznatiji po svom nadimku Dynamo zaprepastio je svijet svojim novim trikom u kojem je točno pogodio nekoliko “sitnih” detalja vezanih za Svjetsko prvenstvo u Brazilu…

Prije malo više od dva tjedna Dynamo je bio gost televizije Sky Sports, na kojoj je voditelju dao kuvertu, koja je čuvana strogo pod ključem sve do ovoga tjedna. Dynamo je ponovno pozvan u studio ovog utorka, gdje je voditelj koji ga je nedavno ugostio otvorio kuvertu u kojoj je bio CD.

– Uzmite CD i stavite ga u CD player. Držite prst blizu gumba koji radi pauzu, jer želim ukazati na nekoliko stvari – rekao je Dynamo, nakon čega je voditelj Sky Sportsa pustio CD u reprodukciju.

– Svjetska nogometna zvijezda zaradit će tešku ozljedu. Cristiano Ronaldo, Neymar ili Lionel Messi će zaraditi tešku ozljedu leđa koja će mu okončati turnir – bilo je prvo predviđanje Dynama, koje je dobrano prepalo voditelja.

– Finale će biti dvoboj europske i južnoameričke reprezentacije. Bit će to susret Italije ili Njemačke protiv Argentine – predvidio je Dynamo još prije više od dva tjedna, a onda u potpunosti šokirao, prenose zmajevibih.com.

– U 113. minuti utakmice najmlađi će sudionik susreta postići jedini gol na utakmici i slomiti argentinska srca…

Podsjetimo, Mario Götze bio je najmlađi igrač na travnjaku u 113. minuti utakmice kada je postigao jedini pogodak kojim je Njemačka u finalu slavila protiv Argentine s 1-0.

Voditelj i njegova suvoditeljica ostali su bez riječi, no ona je ipak odlučila pitati “Kako”?
– Imao sam vizije. Vidio sam takav rasplet u svojoj glavi – rekao je Dynamo.

Doznajemo.com/Zmajevibih.com

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box