Screenshot 8 11
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 13, 2022 @ 16:20
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Žena je htjela tetovažu u čast preminulog pjevača Maca Millera, a nije ni slutila da ju je tattoo majstorica pogrešno shvatila…

Napraviti tetovažu je velika obaveza, ipak ostaje na vašem tijelu za cijeli život. Jedna djevojka ostala je u suzama nakon što je napravila svoju posljednju tetovažu, samo da bi na kraju shvatila da tattoo umjetnica nije shvatila što želi. Izzy, iz Boisea u Idahu, bila je na odmoru kod prijateljice u Pittsburghu kada je otišla u tattoo salon napraviti tetovažu mobitela u čast preminulom pjevaču Macu Milleru te njegovoj pjesmi Missed Calls iz 2011. godine. Međutim, kako piše Mirror, kada je pogledala završenu tetovažu, otkrila je da je umjetnica potpuno krivo razumjela njezine upute. U videu podijeljenom na TikToku, ispričala je: “Upravo sam dobila najgoru tetovažu ikad.

@izzy38255 storytime? #macmiller #fyp #pittsburgh #tattoo #badtattoo #hotgirlsummer #tattootiktok #foryoupage #storytime #crying #cellphone ♬ original sound – Izzy38255

Htjela sam mobitel Maca Miller s imenom pjesme u veličini 2×3, ali ona je tetovirala 2×3 ispod naziva. Kako da to popravim?”

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

Tekst se nastavlja nakon reklame
image

Izzy je zatim pokazala svoju tetovažu te otkrila da je umjetnica stvarno napisala ‘2×3’ na ekranu mobitela, ne shvaćajući da se radi o referenci veličine. Mnogi korisnici TikToka brzo su se zapitali kako nije primijetila dodatni natpis na šabloni, ali u nastavku je objasnila da je to bila pogreška. “Znam da sam glupa, znam da je to moja greška, ali imam 16 tetovaža, pa sam već prošla kroz ovo. Živim u Idahu i tjedan sam u Pittsburghu pa sam otišla u salon koji nisam znala. Moja prijateljica je već bila u njemu i nikada nije imala loše iskustvo pa smo se dogovorili i trebalo je biti u redu. Nisam vidjela na šabloni 2×3 kada je prvi put nacrtala tetovažu”, objasnila je Izzy. “Vidjela sam je na papiru prije nego što ga je ispisala. Mislila sam da je to za referencu veličine, htjela sam veličinu 2 puta 3. Kad je radila tetovažu, natjerala me da legnem s rukom potpuno savijenom u stranu. Kad sam pogledala u ruku, nisam mogla vidjeti tetovažu”, dodala je.

LIDER