JEDI KAO KRALJ: Prvi dan škole King vam poklanja CocaCole

Sponzorisana objava

Fast food King koji je zeničku regiju oduševio svojim ponudama, prihvatljivim cijenama i konstantnim novostima definitivno sa razlogom slovi za fast food broj jedan u Zenici. Pored originalne ponude brze hrane, svakodnevno nastoje svojim mnogobrojnim konzumentima ponuditi nešto novo te na taj način pokazuju kako pored kvalitete i prihvatljivih cijena veliku pažnju poklanjaju i svojim mnogobrojnim klijentima.

Fast food KING jedan je od rijetkih koji osim radnih dana, svoje specijalitete sa roštilja dostavlja besplatno na području Zenice nedjeljom ali i praznicima. Combo meniji, Mix ponude, hladne plate, miješano meso samo su neki od specijaliteta po najnižim cijenama u gradu, a koje svakodnevno naručuje mnoštvo Zeničana i Zeničanki.

I u novoj 2015. godini KING je odlučio nastaviti sa svojim vrhunskim poslovanjem i profesionalnim pristupom prema onima koji im svakodnevnom ukazuju svoje povjerenje, a u prilog tome ide i nova akcija koju su organizovali za školarce.

Naime, od ponedjeljka (19. januara) organizuju akciju za sve školarce simboličnog naziva “Prvi dan škole King vam poklanja CocaCole”, a koja će trajati sve do petka (23. januara). Tako će svi oni koji izvrše narudžbu u iznosu od 15 KM od ljubaznog osoblja Fast food-a KING gratis dobiti 2l Pepsi Cole, a ova akcija definitivno će uljepšati prvu školsku sedmicu i veliki odmor svim školarcima na području Grada.

Ne propustite ovu jedinstvenu akciju, kontaktirajte KING na broj 062 875 212 i neka vam omiljeno jelo sa Pepsi Colom uljepša prvi veliki odmor, a možete ih kontaktirati i putem Facebook stranice klikom OVDJE.

[flagallery gid=432]