Silajdzic Amra portret manekenka 10 02 2007 1536x1016 1


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Bilo da je riječ o njenom novom poslovnom angažmanu ili privatnom životu, uvijek je veliki interes javnosti za Amrom Džeko, naročito otkako je davne 2000. godine prema izboru medija proglašena najljepšom na Izboru za Metropolitan top model održanom u pekinškom Convention Centru. Press winner nagradu Amri su dodijelili urednici modnih časopisa „Elle“, „Marie Claire“, „Cosmopolitan“, „Madame Figaro“, te predstavnici domaćina.

Jednako lijepa je i danas i dokaz kako ljepota proizlazi iz duševnog zadovoljstva, a  njeno ne čine ni titule, niti činjenice da je u svoj CV upisala saradnje sa svjetskim muzičkim imenima kao što su Enrique Iglesias ili Blake Shelton, ili uloga u popularnoj kriminalističkoj seriji CSI, već njena porodica, suprug edin i djeca kćerke Sofija, Una i Dalia i sin Dani. U svom posljednjem intervjuu za magazin “Azra” Amra je otkrila sve detalje četvrtog porođaja.

Jedna od najljepših bh. manekenki Amra Džeko danas proslavlja 36. rođendan.  Na njenom Instagram profilu mnoge poznate ličnosti su podijelili fotografije s njom kako bi joj čestitale rođendan, a mi smo pronašli fotografije kako se ona mijenjala kroz godine.

Amra 2009.

Amra 2010.

Amra 2013.

Amra sa kćerkom Sofijom koja je sada već 17-godišnjakinja

Amra s kćerkom Sofijom

Amra u bolnici nakon saobraćajne nesreće koju je doživjela 2006. godine

Amra 2011.

Foto: Arhiv “Dnevnog avaza” / Express