Portal 072info

JEDNOSTAVNIJE JE LAGATI Pet razloga zašto muškarci govore stvari koje ne misle

Mnogo je ‘prvih puta’ u životu djevojaka: prva mjesečnica, prvi dečko, prvi seks. O svim se tim stvarima govori, no o najvažnijoj ipak ne…

Je li vam ikada bilo slomljeno srce? Vjerojatno jest. Tada ste na teži način shvatile tužnu istinu o tome da muškarci ne govore uvijek ono što misle, piše Lauren Martin za Elite Daily.

To saznanje zauvijek je promijenilo način na koji ćete u budućnosti gledati muški svijet. Nevažno je koliko godina imate kada to shvatite, a jednom kada se opečete, više nema povratka, piše Net.

Da, muškarci lažu. Evo i zašto.

1. Zato što se radije skrivaju iza laži nego da se suoče s istinom

Umjesto da se pomire s istinom i priznaju da samo žele seks ili su usamljeni, oni će vas radije uvjeriti da ste vi žena njegova života. Reći će vam štogod misle da želite čuti, a kasnije se praviti glupi i vas kriviti što ste im povjerovale. Muškarci misle da se njihove riječi ujutro izbrišu.

2. Zato što ne razmišljaju unaprijed nego samo za određeni trenutak

Žene nisu toliko bezobzirne. Opreznije su i organiziranije. Čak i ako spavaju s nekim na jednu noć, znaju što rade i što žele. Planiraju i unaprijed razmišljaju o posljedicama. Muškarci nisu takvi. Oni razmišljaju penisima. Nije ih briga kako će se stvari odigrati, važno im je samo započeti igru.

3. Zato što ne žele uložiti stvarni trud

Muškarci vrlo dobro znaju što žene žele čuti. Koliko god mislili da su glupi, oni to nisu. Vrlo su inteligentni. Znaju da je najjednostavniji način da ženu odvedu u krevet reći joj da ju vole i da im je posebna. Znaju da laž dovodi do akcije, a otići će prije vaše reakcije.

4. Zato što u muškom svijetu vrijede obrnuta pravila

Umjesto da se osjećaju loše što su lagali, u muškom svijetu vrijede obrnuta pravila. Muškarac koji više laže veći je frajer. Što je žena iskrenija, to ju se smatra glupljom.

5. Zato što se nikada nisu suočili s posljedicama svojih djela

Dokle god muškarac nije doživio da ga žena ‘prevesla’, nikad neće shvatiti koliko je pogrešno lagati nekome, a zatim tu osobu predstaviti kao luđaka jer je povjerovao. Nikada neće shvatiti da veze imaju pravila, a laganje je na zabranjenoj listi.

Podijelite članak