“Je**la bih im mater sad”: Marija Šerifović prekinula koncert, zbog četiri momka pobjesnila

“Je**la bih im mater sad”: Marija Šerifović prekinula koncert, zbog četiri momka pobjesnila

Naime, Marija im je žestoko odbrusila zato što su sve vrijeme dobacivali dok je željela da održi mini govor.

@tanjasrdjevic

@Marija Serifovic 🩷👏🏻 marijaserifovic serifovic dolaziljubav drugacija buditedobro zürich foryou

♬ Originalton – Tanja Srdjevic 🌹

– Vas četvorica ste toliko nevaspitani, da je to pakao. Neviđeno ste nevaspitani, ja to moram da vam kažem, praštate. Stvarno ste nevaspitani. Ako razumijete, ako ne razumijete, prevedite im. Uh što sam se iznervirala, j***la bih im mater sad. Ali hajde, nema veze, mladi su. Ne dao mi Bog da mi sin bude takav, ubila bih se odmah. Sad vam praštam drugi put neću – rekla je Marija.

Podsjetimo, Marija Šerifović nedavno je održala prvi solistički koncert u rodnom Kragujevcu, a tada je za “Blic” otkrila kakve uspomene je vezuju za djetinjstvo.

-Ne mogu da ti kažem baš pravu istinu kakve emocije budi, ali imam neke fragmente i to je uglavnom neko rano detinjstvo vezano za taj neki mali stančić od 40ak kvadrata sa jednom od najvažnijih žena u mom životu, a to je moja baka Draginja koja me je očuvala. Te uspomene su najlepše, sve što je dolazilo sa osnovnim i srednjim školama je manje važno jer kako krene škola krenu i problemi. Svoje djetinjstvo bih opisala kao zanimljivo, vedro, veselo. Postojala je faza prevremenog odrastanja. Sve u svemu bih rekla da je bilo koliko lijepih toliko ružnih stvari iskreno rečeno. Smatram da nisam bila uskraćena ni za šta – rekla je pjevačica.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica