Jelena Karleuša: Bolja sam riba od Jennifer Lopez

karleusa j lo
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša osvrnula se na hejtere koji negativno komentiraju njen izgled.

– Naravno da ste svi licemjeri. O tome da sam ja daleko bolja ‘riba’ od Jennifer Lopez i nekih desetak godina mlađa da i ne govorim. Sve strano nam je top, a domaće pljujemo… Ali u kojoj bih ja rupi života bila kad bih slušala što mi Balkan ima za reći – započela je na Instagramu samoprozvana “kraljica Srbije”.

– Najbolja sam mačka koja je hodala ovim podnebljem. A saglasnost većine mi je bitna koliko i rezultati izbora u Bocvani u Africi! I da, potpuno je nebitno imam li 20, 30, 40 ili 150 godina… Mene te brojke i ti parametri za seljake ne zanimaju – zaključila je.

Inače, neki komentari sugeriraju kako Jelena kopira svoju svjetski poznatu kolegicu kada je u pitanju moda, no to su govorili i za Kim Kardashian. Ipak, čini se kako je reality zvijezda ponekad kopirala i Jelenu, što dokazuju datumi, jer je neke vrlo slične opravice nosila puno kasnije od nje.

Iako se Jeleni ne može osporiti da je jedinstvena i korak ispred svog vremena, mnogi joj zamjeraju da previše vole hvaliti sama sebe, ali i pretjerano korištenje fotošopa, dok u prirodi baš i ne izgleda tako.

https://www.instagram.com/p/CL4XbtchMQU/?utm_source=ig_embed