Jelena Karleuša napravila show u Zvezdama Granda kada se pojavila kao kanidatkinja

Dok je trajala borba za četvrti krug Zvezda Granda, Jelena Karleuša je sve šokirala željom da i sama nastupi kao kandidat na velikoj sceni i sebi ostvari davnašnju želju.

Zbog kritika jednoj od kandidatkinja ostali članovi žirija gađali su je zgužvanim papirom, pa je ona odlučila da se okuša i sama pred žirijem. JK je istupila na raskošnu scenu i to je bilo dovoljno da show započne. Svi su se smijali, jer se Jelena predstavila kao kadidatkinja iz Ćelebića kojoj drhti mikrofon i koja ima tremu i upalu sinusa.

Izjavila je kako joj je san da bude „riba kao Karleuša, pjevačica kao Marija, zvijezda kao Viki i brkata kao Bosanac“.

Nakon provokacija i stand up komedije, otpjevala je pjesmu Marije Šerifović. Za nastup je dobila ovacije, a dobro raspoloženje začinila je i poljupcima sa Viki.

U subotu 13. svibnja/maja na OBN-u ćete vidjeti i kako je Marija Šerifović jednom kandidatu sasula u lice da joj je “dozlogrdio“. Kao pojašnjenje je ponudila kako previše animira i skače, a premalo pozornosti posvećuje pjevanju.

Kaos će nastati kada Viki i Bosanac dva kandidata puste u baraž iako nisu dobili niti jedan glas.

Na kraju je 11 kandidata pronašlo svoju formulu za put u četvrti krug natjecanja i šansu da osvoje jedan od dva automobila koji čekaju pobjednike sezone.

Ove sezone jednog će pobjednika odabrati stručni žiri, dok će publika svog favorita odabrati sms porukama.

Bliže se i audicije za novu sezonu Zvezda Granda i Nekih Novih Klinaca.

Kandidati se mogu pojaviti na audiciji u Zenici u hotelu Dubrovnik 19.05., dan kasnije u prostorijama TV OBN, a 21.05. u BKC-u Tuzla.

Prijavljivanje je na dan audicije, a početak točno u podne.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE