JESTE LI IZNENAĐENI? Ko se s kime najviše druži iza kamera “Zvezda Granda”

Napokon je stigla subota, a večeras se sprema prava žurka i šou u “Zvezdama Granda” koji nikako ne smijete propustiti, a mi vas obavještavamo o svim dešavanjima iza kulisa.

Prvi na snimanje stigli su Mili i Đorđe David koji su strpljivo pozirali okupljenim fotografima, iako je napolju bilo poprilično vruće. U bekstejdžu je atmosfera bila poprilično vruća i vesela, a članovi popularnog žirija uživali su u druženju.

Marija je stigla tačno na vrijeme i odmah se pohvalila Popoviću pokazavši mu na sat da nema kašnjenja i da je spremna za rad, a onda je sa njim proćaskala gdje su oboje umirali od smijeha i uživali u priči.

Viki je iskoristila priliku da pokaže direktoru nešto na svom mobilnom telefonu, a to se nastavilo i ulaskom u studio. Svi članovi žirija većinom su bili na svojim mobilnim telefonima i tako skraćivali vrijeme do početka snimanja.

Svi su se odvojili po grupama, a dok su se u jednoj ludo zabavljali Bosanac, Marija i Bekuta u drugoj su ćaskale kume Viki i Ceca. Bekuta je obavila i finalne pripreme pred snimanje i popravila svoj ruž, dok je Mili iskoristio priliku da nešto pojede.

Copy

Nakon toga uslijedila je luda žurka, a žiri je bio poprilično veseo i razigran. Popović i Ceca su u jednom momentu i zaplesali, dok su i ostali poskakali na noge lagane.

Grand

Prethodni članakGrlić Radman: BiH ne može disfunkcionalna ući u EU i NATO
Sljedeći članakOvo su poznata mjesta koja ne smijete fotografisati i objaviti na društvenim mrežama