Jeste li spremni za nova uzbuđenja u “Zvezdama Granda”?

Napetost je sve veća kako se bliži treći krug “Zvezda Granda” jer kad na scenu izađu dva podjednako dobra kandidata u žiriju se rasplamsaju strasti.

Ove subote, 05.03.2016. od 21 sat u programu OBN TV  očekuje nas još jedna uzbudljiva emisijau kojoj će članovi žirija ponovo ući u žustru raspravu oko takmičara. Marija Šerifović ostaće u čudu što njena najbolja drugarica i koleginica Jelena Karleuša nije stigla da glasa na vreme, a direktor Saša Popović će ponovo morati da opominje “donji dom” zbog nemarnog ponašanja.

Jelena Karleuša je nesumnjivo kraljica dobrog showa u “Zvezdama Granda”, prije svega zbog atraktivnih stajlinga, neumornog đuskanja ali i komentara i kritika koje daje takmičarima . Ono što ona uradi ne može da prođe neopažano,a priznanje da je mala od skandala odaju joj i oni koji je baš i ne gotive previše. Ipak priznaćete, ne možete da ostanete ravnodušni na ono što ona radi.

U subotu gledaoce OBN TV očekuje nova runda “pregovora” Viki Miljković i Jelene Karleuše. Ovaj put Viki odlučno i javno kritikuje svoju koleginicu da je samo ona glavna i da svi ostali članovi žirija mogu da se sakriju pod sto. Kako će se ova rasprava možete saznati u subotu u 21h na OBN TV!