bb 4
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Regija / Vijesti
Kurbani 2021

U ulici Dr. Ivana Ribara na Novom Beogradu sinoć je muškarac brutalno pretukao ženu. Razbio joj mobilni o glavu, udarao je rukama, ali i nogama.

Nakon nekog vremena stigao je automobil, a u nekom momentu muškarac je napao i vozača automobila. Dok je devojka ležala na betonu, vukao ju je ka automobilu, ali se ona opirala. Na kraju je ipak ušla u auto.

Žena koja je svjedočila ovom slučaju nasilja pozvala je policiju, ali joj je rečeno da je slučaj već prijavljen i da je policija na putu. Istrčala je i pokušala da fotografiše tablice u slučaju da odu, ali je policija stigla u pravo vreme.

Prema riječima očevidaca, jedan mladić je dotrčao i izvukao napadača sa suvozačevog mjesta automobila, te je vrlo moguće da je on zaslužan za to što je policija stigla prije nego što je nasilnik uspio da pobjegne.

Snimak jezivog nasilja objavljen je na Instagram stranici “Moj Beograd”.

Na video snimku jasno se vidi kako muškarac djevojku drži prikovanu za automobil, a potom je šutira u bradu, a njoj glava od siline udarce polijeće unazad.

Dva momka posmatralo je ovu scenu. Jedan od njih krenuo je ka nasilniku, ali je odustao kada mu je ovaj priprjetio i nastavio da urada djevojku pesnicama u glavu.

Potom je počeo da juri drugog momka oko automobila, da bi devojku potom bacio na haubu automobila i pesnicama nastavio da je udara po glavi i leđima.

U bijesu baca njenu torbu, a ona, dok kreće po nju, od iznemoglosti pada i ostaje da leži na betonu.

Dvojica posmatrača ni u jednom momentu nisu pokušala da obuzdaju nasilnika, već su se sklanjali pred njegovim prijetnjama i puštalii ga da nastavlja bjesomučno da prebija djevojku.