Jodžir predao kandidaturu za predsjednika Crne Gore

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Crnogorski influenser i komičar Jovan Radulović Jodžir predao je kandidaturu za predsjednika Državnoj izbornoj komisiji ove zemlje.

Popularni Jodžir na Instagramu je najavio da će potpise predati u 23:30 odnosno pola sata pred istek roka za predaju kandidatura za učešće na izborima. Svoje obećanje je ispunio, a na spomenutoj društvenoj mreži je objavio i snimak predaje.

Uz muzičku podlogu snimka – pjesmu “Do pobjede”, što je i moto njegove kampanje – Jovan je poručio da je “zvanično predao kandidaturu”.

U komentarima ispod objave mnogi su pozdravili ovakvu odluku komičara uz poruku “kad je mogao Zelenski, može i Jodžir”, a neki su se našalili da bi bila posebna “fora da predsjednik države priča viceve”.

Najavljujući ovaj potez pozivao je građane da ga podrže potpisima te je skupio potrebnih 8.101 da bi kandidatura validna. U opisu snimka je naznačio da je stigao do 10.000 potpisa.

“Mogu da okrenem političku scenu u Crnoj Gori naglavačke”, poručio je u jednom od videa koji su prethodili kandidaturi.

Također, na listi onih koji su predali kandidature za predsjednika Crne Gore našli su se i Milo Đukanović, Andrija Mandić, Draginja Vuksanović Stanković, Jakov Milatović, kao i Aleksa Bečić.

Klix