JP ViK d.o.o. Zenica: Rok za otpis zateznih kamata ističe 31. decembra 2021. godine

vik zenica
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

JP ViK d.o.o. Zenica podsjeća korisnike svojih usluga dado kraja ove godine, tj. do 31.12.2021. godine moguiskoristiti mogućnost otpisa zakonskih zateznih kamatana utužena, a neizmirena dugovanja. 

Podjećamo da je Nadzorni odbor JP ViK d.o.o. Zenica u aprilu ove godine donio Odluka o definisanju uslova ipostupka za otpis kamata kojom je definisano da se svikorisnici usluga ovog preduzeća koji, najkasnije do 31.12.2021. godine, izmire glavni dug i sudske troškove, u cjelosti oslobađaju plaćanja zakonske zatezne kamatena utuženi, a izmireni glavni dug. 

S obzirom da je do isteka roka ostalo još tri mjeseca ovim putem se pozivaju svi potrošači da iskoriste ovu veliku pogodnost, tj. da izmire glavni dug i sudske troškove, te ostvare pravo na otpis zakonskih zateznih kamata. Za konkretne informacije radi utvrđivanja visine dugovanja,uplatu, kao i otpis zakonskih zateznih kamata na  raspolaganju je Pravna služba JP „ViK“ d.o.o. Zenica, na adresi Školska ulica broj 10.

ČITAJ JOŠ:  VELIKA AFERA: ITC Zenica i Elektroprivreda BiH vrše mutne radnje prije promjene vlasti
GODISNJICA
MARKETING