Jugoslavija je ludjela za njom: Evo kako danas izgleda i čime se bavi čuvena Tajči

Tajči je žarila i palila 90-ih a onda nestala bez traga

Tajči je hrvatska pjevačica koja se proslavila 90-ih godina 20. stoljeća na prostorima bivše Jugoslavije pjevajući pop/rock muziku. Kasnije se povukla iz javnog života i odselila na drugi kontinent.

Hitovi kao što su: „Hajde da ludujemo ove noći“, „Moj mali je opasan“, “Ti nemaš prava na mene” ostali su poznati i dan danas, iako je prošlo toliko vremena.

Tatjana Kamerun, nekada Matejaš, svima poznata Tajči je bila zvijezda koju su oponašale mnoge djevojčice koje su odrastale uz njenu muziku.

Stilom je podsjećala na Merlin Monro, nastupala je uvijek sa koreografijom i time bila ispred svog vremena. Predstavljala je Jugoslaviju na Evroviziji 1990. godine sa svojim najvećim hitom “Hajde da ludujemo”.


Evo kako danas izgleda poznata pjevačica:

“Idealna sreća – moja mama i moji sinovi na jednom mjestu. Zaista posebno mjesto”, napisala je Tajči uz obiteljsku fotografiju nastalu u Zagrebu.

Uz Tajči su pozirali sinovi Evan, Blaise i Dante te majka Štefica.

Nakon toga Tajči je otkrila da je iz Zagreba produžila na Jadran, a usput je iskoristila priliku da pratitelje pozove da rezerviraju mjesto na njenom krstarenju 2023. godine. Podsjećamo, Tajči je prije nekoliko godina krenula s organizacijom motivacijsko-duhovne obnove na brodu.

Mjesto na krstarenju nazvanom Tajci’s Transformational Retreat and Sea Cruise. Tajči svojim sljedbenicima obećava “uživanje u dugim zdravim obrocima; polagano i duboko disanje; uzimanje vremena za razmišljanje; pjevanje, ples i smijeh; povezivanje s prirodom i međusobno povezivanje, kao i povezivanje s Bogom”.

Index

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE