JUTJUBER VRIJEĐA DJEVOJKE: Nixa Zizu nakon tvrdnji da su same krive za silovanje nastavlja provocirati!

Poznati jutjuber Nikola Jovanović, poznatiji kao Nixa Zizu, gostovao je nedavno u emisiji na televiziji Hajp, gde je nastao pravi skandal!On je pred voditeljicama Milicom Vukliš i Jovanom Andrejić rekao da su žene krive ako su doživjele seksualno zlostavljanje, a one su nakon toga napustile studio i poručile jutjuberu “da sam odjavi emisiju”.

Nakon što je izvrijeđao žene u emisiji, rekavši između ostalog da “ne mogu da kažu ne, ako muškarcu dođu u stan”, kritike na njegov račun su usijale Internet, a jedna od osoba koja je šerovala snimak i negativno prokomentarisala skandalozne stavove jutjubera je i tiktokerka Marija Radović.Ona se uključila u Jutarnji program na televiziji “Prva” i rekla da je zbog komentara koji je objavila dobila glasovnu poruku od Nixe u kojoj joj je izvrijeđao.

-Ja njemu ništa loše nisam napisala. Samo sam na društvenim mrežama napisala šta mislim i dobila sam ovu poruku. Završilo se na toj jednoj poruci, jer ja nisam željela da se dopisujem poslije sa njim. Ali, znam iz pouzdanih izvora da nisam jedina kojoj je slao glasovne poruke, čak je djevojkama prijetio da će ih ošišati na ćelavo, kako će ih izlomiti i ostalo – rekla je Marija.

IZVORSrbijadanas
Prethodni članakDr. Senad Huseinagić: Teško je reći da bi bila manja smrtnost da su vakcine stigle u januaru
Sljedeći članakKORISNICI U PANICI: Pali Facebook i Instagram