Screenshot 5 35
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 18, 2021 @ 16:40
KATEGORIJA: BiH / Vijesti
FIXGEHALT

Milan Tegeltija, savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i bivši predsjednik VSTV-a aktivan je na društevnim mrežama gdje svakodnevno i svesrdno brani destruktivnu politiku svog šefa i RS-a, a nerijetko se bavi iskrivljavanjem činjenica u kojima Srbe predstavlja žrtvama.

NER FIT

Još jednom je Tegeltija “udario” na patetiku i napisao: “Bosna je za Srbe, od Turaka (sem SHS i JUG), uvijek bila mučna zemlja, zemlja osporavanja, obespravljivanja, stradanja. Zemlja gdje tuđin vlada, komšija se prikloni tuđinu, tuđin komšiji a Srbin treba da trpi. Mi zbog muke izborili Srpsku, a oni bi nas opet u muku. Teško!”, napisao je Tegeltija na Twitteru.

Nije se tu Tegeltija zaustavio, na kometar Nenada Čanka “da sjeveroistočna Bosna i Hercegovina koja se naziva Republikom Srpskom, niti je Republika, niti je Srpska, to su priče za malu djecu, savjetnik Milorada Dodika piše:

– Nije problem što Čanak pljuje po svemu srpskom, to je stara vijest. Problem je što taj isti Čanak takav kakav je dobija prostor u srpskim medijima. To zagađuje srpski medijski prostor, poručio je Tegeltija.

Tekst se nastavlja nakon reklame

LIDER