Portal 072info

KADA HOROSKOPSKI ZNACI RASKIDAJU: Bikovi odlaze ako ih slažete, Ribe ako zloupotrijebite njihovu dobro

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ljubavne igrice su sastavni dio svake ljubavne priče, ali je u tome vrlo lako pretjerati. Pročitajte šta u ljubavi najviše smeta svakom od horoskopskih znakova i šta bi moglo da označi početak kraja vaše ljubavne veze.

Ovan

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Ovnovi znaju da se šale i znaju da prihvate šale na svoj račun. Umiju i da se nasmiju na zadirkivanja koja bi nekim osjetljivijima možda i zasmetala, ali ukoliko pomisle ili osete da su pali nisko na vašoj listi prioriteta, to vam neće tako lako proći. Oni u vezama uvek očekuju da partneru budu na prvom mjestu. Ukoliko žene Ovnovi osjete da nisu privlačne partneru kao nekada, bez razmišljanja će raskinuti vezu, dok su muški predstavnici ovog znaka netolerantni na poređenja sa drugim muškarcima.

Bik

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Kod Bika može puno toga da prođe, ali laganje nikako. Vrlo su iskreni, a to očekuju i od partnera. Ako “namirišu” da im nešto muljate, nećete se lako izvući. Pri tome, ne očekuju da partner s njima podijeli baš svaki detalj iz svakodnevnog života, ali ako im prešutite neku krupniju stvar, odluku, plan ili nešto slično, biće spremni da prekinu vezu ma koliko dugo da su bili u ljubavi sa partnerom. Za sve ostale stvari u vezi su spremni na kompromis i na velike ustupke.

Blizanci

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

Blizanci vole sve da dijele, pa tako i informacije sa svojim partnerima. Ukoliko ne želite da ih izludite, ispričajte im tačno šta mislite, šta želite i očekujete od njih. Druga stvar zbog koje veze sa Blizancima pucaju je nefleksibilnost partnera. Morate ponekada da popustite i uradite nešto po njihovoj volji. Takođe, vrlo loše se nose sa posesivnim partnerom.

Rak

Uvijek osjetljivi Rakovi ne mogu da oproste ukoliko ih povrijedite. Njima mnogo stvari smeta, ali ako zaboravite njihov rođendan ili nešto drugo što im je važno, teška srca će vam okrenuti leđa. Takođe, ako imate nešto da im prigovorite, nemojte da to skupljate i saspete u lice.

Lav

Lavovima je stalo do toga kako ih ljudi vide pa im je bitno i da njihovi partneri budu “reprezentativni”. Ukoliko ste u vezi s njima, morate uvijek da budete u svom najboljem izdanju. Takođe, Lavovi ne mogu da se nose sa tim da ih zasijenite i nikako ne flertujte njima pred očima. Se*s ne bi trebalo da bude oružje za njihovo “kroćenje”. To će vam se obiti o glavu.

Djevica

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iako bi trebalo da se podrazumijeva da vam je lična higijena bitna, sitničava Djevica naći će vam vrlo lako zamjerku. Tako, ne vole aljkave osobe i ukoliko ih odvedete kući u neuredan stan više od jednom, lako će vas ostaviti i krenuti dalje. Bitno im je da im partner često pokazuje da su zaljubljeni u njih i ne smeta im ako pretjerujete s javnim iskazivanjem naklonosti.

Vaga

Vagama je jako važno da budu sa nekim ko ima lijepe manire i ko zna da se lijepo ponaša. Ukoliko niste takvi, teško da će biti sa vama, a još teže da će vam pokazati i svoju nježnu stranu. Vole da budu sa partnerom koji je spreman dapreuzme odgovornost. Ako ste nestrpljivi, nemate šta da tražite sa predstavnicima ovog znaka. Takođe, ženske Vage vole da se sa partnerom dogovaraju oko svega, pa ako ste neko ko uvijek namećete samo svoje želje, one će vas ostaviti i krenuti dalje.

Škorpion

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Najveći grijeh u ljubavi za svaku Škorpiju će se desiti ukoliko iznevjerite njihovo povjerenje. To je nešto čega se one najviše plaše i zbog toga će vas često stavljati u iskušenja u kojima će provjeravati vašu odanost. Uvijek budite iskreni prema njima i moći ćete u potpunosti da uživate u ljubavi sa najvatrenijim horoskopskim znakom.

Strijelac

Nikada ne pokušavajte da sputavate Strijelca i da ograničavate njegovu slobodu. Posesivnost, ljubomora i stalno provjeravanje su stvari preko kojih Strijelac ne može da pređe. Budite sigurni u sebe kada stupate u vezu sa ovim horoskopskim znakom.

Jarac

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Osobe rođene u znaku Jarca ne pokazuju često svoje emocije, ali to nikako ne znači da ih nemaju. Neće im se svidjeti ako budete o vašim ličnim stvarima pričali sa drugima i to je nešto zbog čega će vas ostaviti. Vole da se sa partnerom “ono baš” oko svega dogovaraju.

Vodenjak

Kod Vodenjaka metoda “čvrste ruke” ne prolazi najbolje jer one više od svega cijene svoju slobodu. Takođe, važno im je da dijelite njihove strasti i da poštujete stvari koje su njima bitne. Svaki Vodenjak najčešće ima mnogo prijatelja i očekivaće da se i vi, kao njihov partner, sa svim njihovim prijateljima dobro slažete i da razumijete način na koji se oni zabavljaju. Ukoliko to ne možete da prihvatite, vaša zajednička budućnost bi mogla da bude upitna.

Ribe

Ribe imaju veliko srce i svojim partnerima i prijateljima će pružiti mnogo, ali nemojte nikada da zloupotrebljavate njihovu dobrotu. I vi njima ponekad morate da ponudite nešto zauzvrat i one će znati da cijene vaš lijep gest. One su vrlo duhovne osobe i ukoliko i vi svoju dobrotu ne dijelite sa njima, to bi mogao da bude razlog koji će dovesti do rastanka.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6