Kako da raskinete sa Ovnom, a kako sa Vodolijom?

Podijelite vijest

ljubav

Nije uvijek lako prekinuti ljubavnu vezu. Sa nekima je to lako, neke osobe odu i same kada uvide da ne ide, a sa nekima je to veoma teško. Ne shvataju ili neće da shvate da je kraj. Kako se ko ponaša u tim prilikama zavisi i od znaka.

Ovan

Ljudi rođeni u ovom znaku su otvoreni, realno gledaju na život. Kada vide da nešto ne ide i sami će otići. Ali ako vi želite da ostavite Ovna učinite to naglo, iznenada, recite mu to pred svima. Tada će sigurno otići. Ipak, morate znati da on voli avanture, ali i da izuzetno poštuje ozakonjenu ljubav i da će ukoliko je eventualno u braku, iz njega vrlo teško otići. A čak i kada se odluči da ode, još dugo živi u prošlosti.

Ako želite da ga napustite, biće to veoma komplikovano. Ako vas je zaista voleo, onda će još dugo ostati strasno vezan za vas. Drugi momenat je njegova posesivnost: ne voli da gubi ništa od onoga što posjeduje, a u ljubavi on uvijek ima iluziju da posjeduje. Zato će se Bik uvijek boriti da vas zadrži. Takođe morate znati da je Bik strašno nesrećan kada je napušten, i da se ne okreće baš tako lako novim ljubavima. Ali, ako hoćete da vas on trenutno napusti, onda najbolje da vas zatekne u preljubi. Prevareni Bik nikada ne zaboravlja, ne oprašta i trenutno odlazi veoma bijesan.

Blizanci

Ako želite da raskinete sa tom osobom, to vam neće biti nimalo teško. Budite previše strasni prema njima, uplašiće se toliko emocija i pobjeći. Ili pokažite ljubomoru i posesivnost, otići će odmah. Ako on zaključi da ste dosadni, monotoni i obični, jedva će čekati da potraži drugu. Za njih je duži zajednički život pravo mučenje, i lako će odlepršati dalje.

Rak

Teško ćete raskinuti sa njim. Jer, Rak će dugo tolerisati sve vaše ispade, samo u ime nekadašnje ljubavi za koju je previše sentimentalno vezan. On se pomalo plaši i promjena. Njemu je lakše da ostane u lošoj emeotivnoj vezi koja ga i ne zadovoljava kao nekada, nego da skupi snage za nešto novo. Ali, trpeći, on u vezu ulaže, liječi je i na kraju pobjedi. Zato, ako želite da ga napustite, uradite to naglo, promjenite adresu i telefon i ne dozvolite mu da se vrati i da vas zove i čeka.

Lav

Ismijavajte ga pred drugima, ugrožavajte njegov autoritet, umanjujte njegov ponos – i on će sam otići. Prilikom raskida recite mu sve u lice, bez ustezanja. On će otići vrlo ponosno. U braku, teško se odlučuju narazvod, iako djeluju sigurno, dinamično i ponosno. On ima strah od razočaranja, tako da će ostati i pokušati da popravi šta se može.

Djevica

Ukoliko vas ona napušta, čini to veoma sporo, neosjetno i sa velikim, iskrenim kajanjem. I poslije ljubavi, ostaće vam prijatelj. Ona se iskreno plaši da nekoga povrijedi. Kada želite da raskinete sa njom, razgovarajte iskreno, ozbiljno i argumentovano. Ona će vas razumjeti, i učiniti sve da lako odete od nje bez obzira koliko to nju boli. Ili unesite nemir i nered u svakodnevni život, i ona će otići.

Vaga

Svaki prekid i svako razdvajanje Vagama remeti ravnotežu, izaziva strah, strepnju i nemir. Nemoćna je da se suoči sa istinom. Ona kao da ne želi da nešto mijenja, već čeka da sam partner uvidi grešku i promjeni se. Ako želite naglo sa njom da prekinte, postanite sitničavi, neuredni, vulgarni i prevarite je. Na raskid ona reaguje prezirom i to otmenim. Ali ona ne može da bude sama, odmah će naći drugoga, i zaboraviti vas.

Škorpija

Ima izuzetnu intuiciju, može da nasluti raskid. A onda će učiniti sve, samo da je vi prvi ne napustite. Ona uživa da to učini prva. Voli borbu, zategnute odnose, dramu i tragediju. Kada budete raskidali sa njom ona će vam priuštiti sve to. Ako ipak vi raskinete sa njom, ona će vas i dalje još dugo proganjati i neće vam dati mira.

Strijelac

On od sebe ne želi da napravi žrtvu emocionalnog razočarenja. Zato sve brzo shvata i odlazi prvi. Ali, prije nego što odluči da ode naći će drugog partnera. Ako želite da raskinete sa njim, otvoreni razgovor vam neće pomoći ništa. Samo idite i ne sekirajte se, on je već našao drugoga. Upoređujte ga sa drugim partnerima, recite mu da je dosadan. I on će otići i to brže nego što ste mislili.

Jarac

Njegova osjećanja su veoma postojana i iskrena. Ako vas zaista voli, onda će mu biti veoma teško da shvati vašu želju da odete. Biće veoma povrijeđen i dugo će patiti. Ako ga prevarite sa drugim, zatvoriće oči. Možete da se rugate njegovoj stidljivosti i idejama, da kritikujete njegovu porodicu, porijeklo, način kako vaspitava djecu, nemojte da brinete o njegovim potrebama… Biće toliko povrijeđen i patiće da neće znati ni za sebe, a kamoli za vas. Tada ćete moći da odete od njega bez problema.

Vodolija

Sa ovom osobom raskid možete da obavite ležerno, bez trauma. Pružiće vam ruku, nasmješiti se i poželjeće vam sreću u budućim ljubavima i životu. Ako je Vodolija odlučila da ode, ona to uvijek radi sa osećanjem krivice, jer je vrlo humana i ne želi da iko pati zbog nje. Za nagli raskid potrebno je da je razbjesnite uplitanjem u njene tajne, u njen život i ljude sa kojima se druži., ili špijuniranjem njenog života. Tada, ona će ne samo raskinuti sa vama, nego i nestati iz vašeg života i to zauvijek.

Riba

Biće to težak raskid. Ova osoba je plačna i depresivna ako odlučite da odete. Postaje bolesna i nesrećna, i tada još više voli i čezne za onim ko je napušta. Morate je natjerati da ode, ali ne prevarom ili grubošću, jer ona će trpjeti sve. Kao prvo, vrijeđajte njenu inteligenciju, dostojanstvo i izgled. Recite joj da je nesposobna, ružna i nikakva. Narušite njeno dostojanstvo, ugled i život. Možda će vas tek tada pustiti da odete.

conoplja news