Kako je otkrivena Instagram prevara Kim Kardashian

1D5207E0 3A07 42AD B6DF 7123BCA97E4B
Podijelite vijest

Da mnogi teže ka savršenstvu odavno je poznato, no nerijetke su situacije kada poznati pretjeraju sa uređivanjem fotografija želeći izgledati što bolje.

Instagram profil „Poznati pod lupom“ obavio je video zapis Kim Kardadhian na kojem je itekako vidljivo korištenje aplikacije za uređivanje fotografija, odnosno Photoshopa.

https://www.instagram.com/p/CP5ocL0Jzla/?utm_medium=copy_link

– Kim Kardashian (Photoshop, obratite paznju na prst), stoji u opisu objave na kojoj se jasno vidi kako se prst krivi u predjelu stuka, a ispod su se nizali komentari začuđenih pratitelja.

„Instagram je ubjedljivo najveća prevara i laž u historiji čovječanstva! Lažne nagrade i giveaway,lažni doktori i estetski hirurzi, lažno prikazivanje sreće i bogatstva, lažni pratioci, lažni stvari se prodaju, lažni pjevači i pjevačice, lažne ljepotice i zgodnice, lažni moralisti, lažni navijači, razni neki treneri lajf kočovi šta li ga sve nece izmisliti. Sve sami prevaranti. Neka je gospod Bog u pomoći budućim generacijama…“, „Nisam znala da može snimak da se uradi“, samo su neki od komentara.


Podijelite vijest