Kako muškarac vodi ljubav kad je zaljubljen

Podijelite vijest

seks

Seks na početku veze obično je uzbudljiv i drugačiji od onog u prethodnim vezama, ali kada se on počinje zaljubljivati, seks će postati sasvim drugačiji. Evo nekih znakova prema kojima možete zaključiti da se muškarac zaljubljuje.

1. Ljubi vas češće i duže

Poljupci su muškarcima vrlo intiman čin. Stoga je to jedan od prvih znakova da on intenzivno razmišlja o dugoročnoj vezi i vidi se s vama u budućnosti. Ljubi li vas češće nego prije, po cijelom tijelu i dugo, želi vam dati do znanja da mu se jako sviđate te da mu je stalo do vas.

2. Posvećen je seksu

Muškarac koji samo želi uživati u seksu, a ne i u vezi, neće si dati previše truda oko predigre i vremena koje je obično potrebno ženi da se stvarno uzbudi. Kada mu je stalo do vas, potrudit će se do najmanjih detalja da budete zadovoljni seksom i osjetite koliko mu je to važno.

3. Želi vam udovoljiti

Još jedan znak je to da će vas ispitivati što volite u seksu i slušati što govorite. Muškarci koji su u vezi samo za zabavu nemaju potrebu detaljno razgovarati s partnericom o njenim tajnim željama niti se maziti nakon seksa ili razgovarati.

4. Uvijek je pažljiv i velikodušan

Pažljiv je i velikodušan ljubavnik, ne samo prvih nekoliko puta, nego većinu vremena. To je zato što je zainteresovan i želi odnos koji nadilazi zonu seksa. Upravo zato pokušava shvatiti što vam je važno, koje su vaše erogene zone i kada se osjećate najbolje uz njega.

5. Opušten je i svoj

Kada je opušten, razdragan i ne žuri se otići nakon intimnih trenutaka, to je solidan znak da je zaljubljen ili se zaljubljuje. Iz istog razloga neće se truditi stalno vas impresionirati i pokazivati koliko je savršen u svemu, piše bodyandsoul.com.au.

6. Male stvari su važne

Pripazit će na atmosferu i primjerice se potruditi da stvori romantično okruženje za spoj. Po malim detaljima kao što je večera uz svijeće ili novi parfem primijetit ćete koliko se trudi da shvatite kako mu je stalo do veze i vas. Također će vam reći kako bi želio da se družite s prijateljima ili odete na kratko putovanje. Muškarac koji želi usputnu aferu i malo dobre zabave nikada vas ne bi toliko uključio u svoj život.

tportal.hr