Portal 072info

Kako po horoskopu da igrate loto: Biku sreću donosi broj 25, Ovan često dobija na lotou, a Škorpije….

Ilustracija
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Horoskop umije da predvidi i koji brojevi su srećni kom znaku, a koji je znak srećnije ruke kada je loto u pitanju.

OVAN
Po saznanjima astrologa Ovan dobija u igrama na sreću, pa tako i u loto igri. Zato odlazi da popuni svoj tiket već u utorak, jer je to njegov srećan dan. To čini brzo, precrtava brojeve intenzivno i impulsivno. Uzima one brojeve koji mu trenutno padnu na pamet i prođu kroz glavu. To su brojevi koji sačinjavaju datum njegovog rođenja, broj slova nekog imena i prezimena. Na svakom njegovom tiketu je precrtan broj 1. Taj broj može da bude i u ciframa 11, 21, 31. Nikada neće ponovo upisati brojeve sa tiketa, koji mu nisu donijeli dobitak. Zašto bi Ovan mijenjao ovakav način igre, ako je povremeno dobijao?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

BIK

Bik želi da dobije, ali on sa tim, u stvari, i ne računa. Čim popuni tiket, sumu koju je uplatio računa odmah kao gubitak. Tiket popunjava samo ‘okruglim ciframa’. Trinaest mu neće donijeti sreću. Ali, zato vjeruje da bi mogao da dobije broj 25. Gotovo uvijek ubilježava i broj kuće u kojoj stanuje, a ako je kućni broj nizak ili visok, tada taj broj množi ili dijeli. Dosta cifara su mu svake nedelje isti, što dokazuje njegovu postojanost.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

BLIZANCI

Igra ne sreću je uzbudljiva igra i u njoj učestvuju i Blizanci. Njihov glavni adut su cifre sa računa koje prilikom kupovine dobijaju u samoposluzi i u drugim radnjama. Dijele ih, množe i sabiraju. Blizanci, ipak, jednoj cifri ostaju vijerni – broju 2. Ova brojka se, u raznim kombinacijama, nalazi na svakom njihovom tiketu. Ljubitelji fudbala iz ovog znaka unose u tiket cifre golova sa utakmice. Upravo zbog onog broja 2, koji dominira u njihovoj igri, ‘misle’ da im neparne godine nisu naklonjene. Međutim, nije loše, ponekad i promijeniti mišljenje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

RAK

Rak popunjava lozo listić, ali malo vjeruje u dobitak. Ipak, da to drugi ne bi saznali, krišom ispunjava tiket. Međutim, i pored nevjerice, ima i plan kako će potrošiti eventualni dobitak. Cifre dobija iz porodičnog arhiva brojki datuma rođenja supruge, djece, roditelja i, naravno, svog datuma. Ponekad te brojeve i dijeli. Na primjer, ako zna da će putovati 214 kilometara, tada izdvaja brojeve 2 i 14. Oni ‘najmračniji’ Rakovi će kupiti knjigu o piramidama, a tamo ima toliko brojeva da će do kraja života biti snabdjeveni ‘materijalom i građom’ za igranje lotoa.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

LAV

Lav ima sreće. Zašto onda da je nema i u igrama na sreću? Zaista je nemoguće stalno gubiti. Kad precrtava brojeve na tiketu, onda su to ‘njegove’ cifre. To su cifre iz njegovog datuma rođenja, sa registarske tablice kola, broj odijela koje nosi, visina poznanika… Njegovi srećni brojevi su 3, 33, 7, 35. Ali, broj 13 precrtava samo greškom ili kad će se nešto lijepo događati 13. u tom mjesecu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

DJEVICA

Djevice ne vjeruju u igru na sreću, ali ipak ispunjavaju loto tikete. Istina, to čine povremeno, ali sistematski. Sisteme sami sastavljaju, jer ne vjeruju mnogo drugima. Sistematični su, vjeruju u logiku, bijeleže brojeve koji su izvučeni i iz toga izvlače zaključke i pouke. Vjeruju naročito u onu pretpostavku da će i rijetko izvučeni brojevi, jednom, ipak, doći na red. Broj 4 mora da bude među tim ciframa. Djevice ne žure, pa svoj tiket ispunjavaju i više nedelja unaprijed ako odlaze na duža putovanja ili godišnji odmor. Imaju dobru prirodu i neće se ljutiti ako ne dobiju. Predlaže im se da svoj broj 4 množe sa drugim brojevima u okviru sistema.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

VAGA

Rođeni u znaku Vage vole da žive na visokoj nozi. Ali, svjesni su da se to ne može uvijek. Oni nisu rasipnici i ne zadužuju se. Zato, valjda, i pokušavaju da nešto dobiju igrom na sreću. Cifre biraju po njihovom izgledu: lijepe i najljepše, ali i one koje djeluju harmonično kad se upišu. Oni misle, na primjer, da su brojevi 22, 44, 11 – lijepi, pa se zato oni često pojavljuju na njihovim tiketima. Vage imaju svoj ‘tajni’ tip, na primjer, broj listića neke biljke koja im je pri ruci. Sreću može da im donese i iznos koji je plaćen za neki poklon voljenoj osobi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

ŠKORPIJA

Ko ima, a ko nema prava da dobije na lotou? Škorpija želi to da zna i misli da i ona treba da bude među onima koji dobijaju. Nezasita je i ne zadovoljava se jednim ili povremenim dobicima. Zapravo, priželjkuje da joj svaki tiket donese barem nešto. Bira brojeve koje gotovo niko ne unosi u tiker. Želi da bude sama i dosta raznišlja o velikim dobicima. Ona će, na primjer, unijeti u tiket brojeve 4 i 5, jer to, navodno, drugi rijetko kad čine. Ili, recimo, 19 i 21. Broj 7 za Škorpiju mora uvijek da bude na tiketu, pa joj to olakšava biranje ostalih cifara. To svrstavanje u red, koje primenjuje Škorpija, ima svoje varijante. Ne upisuje samo brojeve koji su na tiketu jedni pored drugih, već i one brojeve koji su jedni ispod ili iznad drugih. Ne ustručava se da unosi cifre koje, po vjerovanju, donose nesreću, kao što su 13 ili 7. Čak će iz inata da upiše sve – od 7 do 13.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

STRIJELAC

Ovaj znak dobija često na igrama na sreću, ali i kad gubi, ne ljuti se. Strijelac smatra da svaka cifra koju unosi na tiket lotoa mora da ima neki smisao. To su gotovo uvijek brojevi koji obilježavaju istoriju: pobjeda u nekom ratu, rođenje nekog velikog čovjeka – važni istorijski datumi. najveći smisao za Strijelca ima cifra 9 i on je rado koristi. Smisao imaju i brojevi koji obilježavaju i događaje iz njegovog života: godina prve ljubavi, datum prvog poljupca, završetak štole, ozdravljenje poslije neke bolesti. Smatra da su to žive cifre vezane za njega i da će mu donijeti sreću.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

JARAC

Ljudi u ovom znaku su obično dosta racionalni. Nažalost, Jarac ‘zna’ da mu neka godina nije naklonjena za igre na sreću, jer odnos učesnika i dobitnika u toj godini nije na njegovoj strani. Ipak, on će popunjavati tiket, ali će to činiti štedljivo, pažljivo izučavajući sisteme, a naročito mistiku cifara. Biraće i brojeve koje su pronašli razni stručnjaci mjerenjem visine, dubine, širine i slično. Na primjer, visinu neke planine, koju će moći da raščlani na brojeve od kojih je sastavljena, pa da ih množi, dijeli, sabira… On će napraviti kombinaciju i od svoje visine, mada to neće biti veliki broj, jer su Jarci obično srednjeg rasta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

VODOLIJA

Tiket treba popuniti – ekscentrično. Čak i vezanih očiju, precrtaće brojeve koji joj dođu pod ruku. Takva je Vodolija. Ali, cifre za upisivanje pronaći će na brzinu. Na primjer, uzeće ih po datumu upisivanja ili po vremenu koje je časovnik pokazao tog trenutka. Prava Vodolija nikada neće dva puta da unese istu cifru, jer bi to bilo dosadno i neinventivno. Više voli da izbroji stepenike u kući u kojoj stanuje ili da upita suprugu ili supruga koji joj broj trenutno pada na pamet. Tako će lako i brzo popuniti tiket, ali ipak i čekati – na dobitak.

RIBA

I Ribe sa čežnjom čekaju na svoj dobitak. Nadaju se, ali ne znaju određeno šta bi uradili sa tolikim novcem. Oni će svoje tikete popunjavati sujevjerno. Koje će cifre pritom upisati? Naravno, one u koje vjeruju, koje su im i dosad, ponekad, donosile sreću. Na primjer, datum kad su dobili povišicu plate, ili za dlaku izbegli sudar kolima. Oni često sanjaju cifre i bijeleže ih čim se probude.

conopljanews

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)