Portal 072info

Kakva je vaša frizura i što ona govori o vama?

Svoju odjeću i nakit možete svaki dan mijenjati i slagati si određeni look. Ali frizure baš i ne. Ne mislimo pritom na konjski rep ili pletenicu… 

I kakve sad ima veze kakvu neko ima frizuru?

Ona može drugima otkriti kakva vam je osobnost, a možete prema osobnosti i promijeniti svoj look. Doznajte, možda vam neka frizurabolje stoji. 

Valovita kosa

Valovitu kosu je teško održavati i zahtijeva posebnu njegu. Žene sdugom valovitom kosom su vrlo ženstvene i “chic”. Ovakav stil pristaje žena s uskim licem, ali čak i onima s visokim čelom. 

Ravna duga kosa

Ove žene ne kompliciraju. One su pune života i slobodnog duha. Osjećaju se ugodno u svim okruženjima, kako u svom domu,, tako i u hotelima s pet zvjezdica ili u nekom prenoćištu uz autocestu. Ova frizura ne pristaje ženama s malim licem jer će duga kosa učiniti da lice izgleda još manje.

Bob frizura

Ova frizura otkriva žene koje su usredotočene i točno znaju što žele. One su moćne i elegantne. Frizuru je malo teže održavati, a odgovara ženama s okruglim licem.

Šiške

Žene koje imaju šiške često su koketne i pomalo prgave. Imaju jaku osobnost, ali vole ostati u doticaju sa svojom ženstvenošću. Najbolje pristaju ženama koje imaju veliko čelo. Šiške će lako promijeniti vašu frizuru, a da ne žrtvujete svoju dužinu kose.

Podijelite članak