Portal 072info

Kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Danas će Bosni i Hercegovini biti oblačno vrijeme sa kišom. Prije podne u Bosni jače padavine, uglavnom u sjevernim područjima. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19 °C.

U utorak se očekuje oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Vjetar slab do umjerne jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20 °C.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U srijedu, prije podne u Bosni sa kišom, a poslije podne slaba kiša je moguća u istočnim područjima. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11 °C, na jugu Hercegovine od 10 do 14 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17 °C, na jugu Hercegovine od 20 do 24 °C.

U četvrtak, veći dio dana pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne u u noći na petak smanjenje oblačnosti. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10 °C, na jugu Hercegovine od 9 do 13 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19 °C, na jugu Hercegovine od 21 do 25 °C.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME