Portal 072info

Kandidati A-SDA stranke, sa svojim programom promjena, nezaustavljivo idu putem koji će naše građane povesti u novu i modernu Zenicu

123393589 3421829654577374 3981069606086385331 n
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

‘Tim za promjene’ A-SDA stranke, koji čine kandidati za Gradsko vijeće i kandidat za gradonačelnika, mr. Arnel Isak, nastavili su uspješnu predizbornbu kampanje u mjesnim zajednicama Mokušnice i Briznik. Svakodnevno su ovi skupovi sve posjećeniji, a podrška građana sve masovnija i neposrednija. Ovom prilikom su građani dobili jasne vizije o rješavanju svojih gorućih pitanja – nezaposlenost mladih i rješavanje komunalne infrastrukture.


O tome kako upravljati razvojnim i podsticajnim programima, ta kako kanalisati budžetska sredstva za realizaciju komunalne infrastrukture govorili su kandidati za Grasko vijeće – Elmir Duvnjak, mr. Rusmir Isak, Mirsad Čivić, Belma Kovač Spahić, Aida Mujičić, Sakiba Arnaut, Lamija Mulić i Albin Čatić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME


Građani su s neskrivenim odobravanjem pružili podršku ovim projektima i mladim ljudima koji će ih realizirati. Posebno su masovno i s velikim zadovoljstvom saslušali izlaganje kandidata za gradonačelnika, mr. Arnela Isaka, koji je izjavio da je rješavanje nezaposlenosti u fokusu njegovih gradonačelničkih planova. Takođe, u vezi s komunalnom infrastrukturom, naglasio je da je put prema Babinskom slivu njegov prioritet, te da će on konačno riješiti ovo pitanje za koje su dosadašnje lokalne vlasti godinama obmanjivale mještane i koje je uvijek do sada bilo samo dio njihove predizborne kampanje.


Očito je da kandidati A-SDA stranke, sa svojim programom promjena, nezaustavljivo idu putem koji će naše građane povesti u novu i modernu Zenicu, oslobođenu okova straha i dostojnu životu savremenog čovjeka.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 480
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Isak prokomentirao izbore: Tačno je da nismo dobili podršku iako smo previše uradili za Zenicu

DPA - Portal 072info

“Moja adresa: Srebrenica”: Neregularni glasači presudili u korist Grujičića

Portal 072info

Alija Tabaković: Očekujemo oko 4.000 glasova, oni će odlučiti o pobjedniku

Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME