Kao na filmu: Djevojčica od 14 godina u bijegu od policije oštetila tri vozila i ogradu

Kao na filmu: Djevojčica od 14 godina u bijegu od policije oštetila tri vozila i ogradu

Sve je krenulo nakon što je jedan muškarac u njemačkom Duisburgu uočio prijateljev ukradeni automobil u četvrtak oko 15.35 sati. Odmah je obavijestio policiju koja se odazvala na lokaciju na kojoj je auto zadnji puta viđen, piše 24 Rhein.

Kada su stigli na mjesto događaja, muškarac im je pokazao Golf parkiran ispred sebe, a provjera registarske pločice pokazala je da je automobil ukraden dva dana ranije 21.50 sati iz ulice Kurt-Spindler-Straße u četvrti Obermarxloh.

Policajac je u autu zatekao mladu vozačicu (14) te ju je zamolio da ugasi motor i izađe. Međutim, djevojka je samo odmahnula glavom i pokrenula auto. Policija je krenula za njom, a lovili su je nekoliko ulica, dok se na kraju nije zaustavila u blizini osnovne škole.

Materijalna šteta

U autu je policija zatekla i 15-godišnju suvozačicu, a obije su odbile izaći iz auta. Policajci su na kraju razbili prozor i izvukli ih na silu te ih odveli u stanicu. Protiv 14-godišnje vozačice, koju policija u Duisburgu već zna po utrkama motornih vozila, ugrožavanju cestovnog prometa i vožnji bez dozvole, bit će pokrenut kazneni postupak.

Tinejdžerka je u potjeri oštetila ukupno tri vozila i ogradu, pri čemu je nastala velika materijalna šteta. Istražitelji Kriminalističkog odjela trenutno provjeravaju ko je odgovoran za ranije počinjenu krađu.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE