Portal 072info

Karleuša o hapšenju Raste: Veliki kriminalci lijepo žive

s 99
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pjevačica Jelena Karleuša, nakon što je Stefan Đurić Rasta uhapšen zbog posjedovanja marihuane, istakla je da veliki kriminalci žive lijepo, dok je sa druge strane reper razapet. 

Jelena je pružila podršku Rasti da što prije pravno riješi ovaj problem, a naglasila je da, iako nije poročna, podržava legalizaciju marihuane u medicinske svrhe.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

– Kada je riječ o Rasti, jednom sam ga nakratko upoznala i smatram da je on dobar dečko, koliko sam čula i dobar je otac. Kada je riječ o marihuani, u Americi i mnogim zemljama na planeti marihuana je dozvoljena i legalizovana u medicinske svrhe i van medicinskih svrha – rekla nam je Jelena i dodala:

– Jednog dana će vjerovatno i kod nas, do tada treba da se poštuje zakon. Smatram da se dvostruki aršini u ovoj zemlji definitivno slamaju na javnim ličnostima, običnim ljudima, jer veliki kriminalci, zlikovci, ljudi koji prodaju na tone mnogo ozbiljnih opijata prolaze jako lijepo, lijepo žive, a jedan Rasta je razapet. Nadam se da će on uspjeti ovo pravno da riješi, da će biti pametan i da neće više upadati u probleme. Generalno sam neko ko je apsolutno aporočan, a kad je riječ o marihuani ima tu neku medicinsku karakteristiku, pogotovo kod onkoloških pacijenata i ja se sa tom vrstom upotrebe, moram da kažem, slažem – objasnila je pjevačica.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5
Podijelite članak
  • 4
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info - klikni ovdje da preuzmeš!

REKLAMA
KRAJ REKLAME

PLAKAT ARNEL ZAVRSNI