Portal 072info

KARLEUŠIN STATUS NA FACEBOOKU ZAPALIO BALKAN: Progovorila o ratu u BiH i srbomrscima…

Jelena Karleuša objavila je danas post na svojoj Facebook stranici u kojem se osvrnula na koncert Dina Merlina u Beogradu, na rat u Bosni i Hercegovini, pa je, kako je naglasila, uputila jednu poruku za četnike, balije, ustaše, Šiptare, koljače…

Njen status, koji je za kratko vrijeme prikupio hiljade lajkova, prenosimo u cjelosti:

“Čitam ovih dana u domaćim medijima “božanstvene” tekstove o Dini Merlinu. Kažu da je SRBOMRZAC, ‘SMRA-DINO’, da je govorio protiv nas ovo i ono… a sad eto ga tu u Beogradu – pjeva.

Tako je braćo, TAKO JE!

Smradina jedna, kako je smio da priča loše o nama?! Samo smo mu godinama granatirali rodni grad i zemlju. Nije to bilo decenijama pa da nas toliko mrzi, zar ne?! Mi bismo se, na primjer, baš lijepo izrazili o nekom ko bi nam bombardovao grad i pobio porodicu i prijatelje. Zar ne?

(‘E Karleušo Krmeljušo Kravaleušo, prodana dušo, glupačo sa silikonskim sisama! Ti muslimani su ubijali Srbe… a ti ih braniš!’ – čuju se povici ratobornih golobradih šiljokurana koji R od rata nijesu vidjeli)

cc249bd82e3dbf2beeb881118ba1e6b1

Tako je braćo, TAKO JE!

Kako su smjeli oni nas da ubijaju?! Kako su se usudili?! Mogli smo samo mi njih! Odakle im ideja još da se brane na svojoj teritoriji?! Umjesto da ćute i trpe. Tako je to u ratu – smijemo da ubijamo samo mi njih, oni nas NE! Smradine! Oni su morali da nas vole i da nam tapšu.

PS: (iskreno moram nešto da vam poručim… Svima vama punim mržnje, svima vama četnicima, balijama, ustašama, Šiptarima, koljačima i drugim baš divnim grupama ljudi… JEDITE, BRE, G***A! RAT JE ODAVNO ZAVRŠEN, ROĐACI! I da – je*e mi se šta ćete napisati kao komentar na ovo jer me boli k***c, em ću vas blokirati, em sam svjetska faca, a vi oni koji se**te po internetu, a kad me vidite kao pi**e tražite autogram. SVI STE VI SMRADINE!)

cikportal.ba

Podijelite članak