Kasumović: Morate promijeniti kriminalnu vlast ZDK, evo zašto!

Fuad Kasumovic

Svaki sokak i zaseok u Zenici treba imati i dobit će najmoderniju LED rasvjetu! Krenuli smo u realizaciju projekta javne rasvjete pa su zbog izbora namjerno to usporili, zbog čega sam zaprijetio da ću raskinuti ugovor sa njima. U Donjoj Gračanici su već počeli raditi, Mošćanica i Bistrica su završene, i svi građani Zenice, svako naselje će do kraja godine dobiti najmoderniju LED rasvjetu ondje gdje su vaši predsjednici mjesnih zajednica prijavili da je neophodna.

Znate da nemam potrebe lagati, ovo što sada radim meni ne treba nizašta. Ko god me zna, zna da mi ne treba ova borba i napadi na mene, porodicu i moje prijatelje. Međutim, treba za državu BiH. Poslušajte me, morate promijeniti ovu kriminalu vlast u Zeničko-dobojskom kantonu, ali i na nivou države. Zašto? Oni hoće meni nauditi sa ovom rasvjetom koju su građani trebali imati prije dvije godine, a ustvari nanose štetu svojim građanima. Tako je sa svim drugim projektima koje želim raditi, pet kočnica odmah povuku u Kantonu i ne daju. Ne daju da ne biste vidjeli koliko se još može raditi i uraditi, a koliko oni, zapravo, nisu uradili.

Zato, uvaženi građani, uvjeren sam da ste svjesni ko nam vodi Kanton i državu, te da ćete 2. oktobra glasati za promjene koje će donijeti bolji život vama, vašoj djeci i svim građanima Kantona i BiH! PROMIJENIMO IH!