Kasumović u “072 PODCASTU” najavio smjenu komesara policije, otkrio kako je znao da će biti uhapšen

NOVI PROJEKAT POVODOM 10 GODINA 072INFO - NEDJELJOM U 19 SATI!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

U povodu 10 godina postojanja portala 072info, u nedjelju, 19. marta, sa početkom u 19 sati bit će emitovano prvo izdanje emisije “072 PODCAST”. Radi se o novom projektu najčitanijeg portala u Zeničko-dobojskom, Srednjobosanskom kantonu i šire, a koji će za kratko vrijeme postati omiljeni PODCAST kako javnosti u zeničkoj regiji, tako i na prostoru cijele BiH.

Prvi gost “072 PODCASTA” nije izabran slučajno, budući da se 20. marta obilježava 587. rođendan Zenice pa je donekle logično bilo da ugostimo prvog čovjeka Zenice Fuada Kasumovića.

Svakako su neizostavne teme bile i one o politici, koja je ionako dio svakog segmenta društva, međutim, po prvi put gradonačelnik Kasumović u “072 PODCASTU” pričao je o privatnom životu, odnosno kako je upoznao svoju suprugu Mersiju.

Priliku za gostovanje u “072 PODCASTU” Kasumović je iskoristio i da navede brojne projekte koje je realizirao otkako je na čelu četvrtog po veličini grada u BiH, ali i najavio nove projekte poput zatvorenog olimpijskog bazena, Hitne pomoći, objekta na Smetovima za potrebe GSS Zenica…

Po prvi put ekskluzivno je u “072 PODCASTU” zenički gradonačelnik pričao i o njegovom pokušaju hapšenja, odnosno kako je znao da će biti uhapšen, gdje se nalazio u tim trenucima…

Ovom prilikom zenički gradonačelnik najavio je i smjenu komesara policije MUP-a ZDK Rusmira Šišića, otkrio šta će biti sa Omerom Škaljom, direktorom Zavoda zdravstvenog osiguranja ZDK, ali i hoće li potpisati Sporazum sa NK Čelik?!

Budite uz portal 072info, nedjelja u 19 sati, termin koji će postati rezervisan za “072 PODCAST”.