Kasumović: Vjerovatno će informacija o početku grijne sezone na vrijeme razočarati sve koji su danima dezavujisali javnost

fuadkasumovic 2
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Gradska uprava Zenica obavještava građane da, prema Odluci o zagrijavanju Javnog preduzeća “Grijanje” Zenica, nova grijna sezona počinje na vrijeme i to sutra, 15. oktobra. 

“Želim istaći da je sezona grijanja ove godine počela dva dana prije nego je to bio slučaj prošle godine, kada je sezona grijanja počela 17. oktobra. Vjerovanto će informacija o početku nove grijne sezone i to na vrijeme razočarati sve one koji su danima unazad dezavujisali javnost putem medija koje su prije neki dan, posredstvom Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Zeničko-dobojskog kantona, kupili i dodijelili im oko 300.000 KM novca građana iz Budžeta Kantona. Zahvaljujem se generalnom direktoru kompanije “ArcelorMittal” Zenica Nikhil Mehti, Upravi i zaposlenicima JP “Grijanje” Zenica kao i svima koji su pomogli da sezona grijanja počne na vrijeme. Vjerujem da će predstojeća grijna sezona biti stabilna, a da će i grijanje sa novih kotlova početi čim prije nakon čega ćemo riješiti dugogodišnji problem grijanja grada”, kaže gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović.

ČITAJ JOŠ:  ZENICA OBAVIJENA TUGOM: Danas posljedni ispraćaj Emraha Kulačića

Ističe i to da je ove godine, prema informacijama iz preduzeća “Grijanje”, veći broj korisnika sistema grijanja u odnosu na prošlu grijnu sezonu što je najbolji pokazatelj da građani ne nasjedaju na medijske spinove i podvale.

Inače, grijna sezona u Zenici traje od 15. oktobra do 15. aprila 2022.

GODISNJICA
MARKETING