Kćerka Harisa Džinovića danas je izazovna ljepotica, a ovako je izgledala prije plastičnih operacija

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Đina Džinović, kćerka Harisa i Meline Džinović aktivna je na društvenim mrežama, a kako je svojevremeno istakla tu sa pratiocima dijeli detalje svoje privatnosti, najčešče one koje se tiču njene fizičke transformacije.

Izgled Đine Džinović, po riječima influenserice, do prije dvije godine bio je potpuno drugačiji. Naime, nasljednica pjevača narodne muzike imala je problema sa kilažom, a navodno i licem zbog bubuljica koje su je mučile tokom tinejdžerskih dana, piše Story.

– Bila sam kao loptica, Đina od prije dvije godine i ova sada su potpuno dvije različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vježbam, iako to vrlo rijetko činim, ali to su neke stvari koje dijelim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofične probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je, dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da djevojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar, kazala je Đina tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Na osnovu snimka starog godinu moglo se zaključiti da je kćerka pjevača i modne dizajnerice u znatnoj mjeri i estetskim zahvatima korigovala svoj izgled. Prvu stvar koji su mnogi primijetili i komentarisali je da su joj usne tada bile dosta tanje, što govori u prilog tome da ih je popunjavala, ista stvar je i sa grudima.

GODISNJICA
MARKETING