Screenshot 6 4
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 5, 2022 @ 19:50
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Bh. pjevač Haris Džinović i njegova supruga Melina već godinama žive u skladnom braku sa svoje dvoje djece. Iako su od početka naglašavali kako su još uvijek maloljetnim Đini i Kanu društvene mreže zabranjene, čini se da su se stvari promijenile, a ni pjevač nije zadovoljan onim što vidi.

Za kćerku Harisa i Meline mnogi tvrde kako je ljepotu naslijedila od majke, a na svojim profilima ne ustručava se u eksponiranju sebe, ponekad i više nego što treba.

Đina koja će tek u martu postati punoljetna zavladala je društvenim mrežama i na istim postala veoma popularna. Svakodnevno objavljuje sadržaje na TikToku, ali i Instagramu gdje je prati 46 hiljada pratitelja.

Česta je tema medija, a pored golišavih izdanja, ne stidi se ni da dijeli savjete kojima privlači pozornost te je zbog istih često na meti osuda.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Pa tako, jednom je savjetovala pratiteljice kako da imaju ‘lijepe grudi’.

“Nemojte nikada biti bez grudnjaka. Nosite ih 24/7. Na spavanju pogotovo, da ne bi jedna bila veća od druge” napisala je i potom podijelila još slika.

Đina Džinović pratiteljima dijeli savjete o grudima (Foto: Instagram Screenshot)
Đina Džinović pratiteljima dijeli savjete o grudima (Foto: Instagram Screenshot)

“Ovo je previše ona je još dijete”, “Čudi me kako to Haris dopušta”, “Zašto ove curice ne mogu čekati da se razviju, već sa 25 izgledaju kao potrošene lutke”,”Ovako se ponaša neko ko ne zna šta će s parama”, “Nezrelo, što je u skladu sa njenim godinama”, pisali su.

Jednom prilikom objavila je i kako razmišlja o tehnici za popunjavanje “rupa na kukovima”.

“Umjesto da uživa u mladosti, druži se s drugaricama i školuje, ona se bavi ovim”, “Mozak me zaboli kad ovo vidim”, “Zašto Đina na svakoj objavi pokušava da prikaže neki seksepil koji je odavno prešao u vulgarnost” pisali su korisnici Twittera.

Ni pjevač nije oduševljen kćerkinim ponašanjem, a otkrio je i da je ne prati na društvenim mrežama jer ne želi gledati prizore koji nisu za njegove oči.

“Ne pratim je. Da ja gledam kako je napućila usne, izbacila zadnjicu, sada je to glavna priča. To ne mogu nikako, vrijeđa mi inteligenciju”, izjavio je pjevač.

Dodao je i kako se on ne miješa u njen život.

“Ja se ne miješam. Naši životi su različiti, ona ima svoje stavove, a ja svoje”, rekao je pjevač.

Đina ima i dečka, nogometaša Crvene zvezde Andreja Đurića s kojim često objavljuje zajedničke slike.

Kada bi govorila o majčinstvu, dizajnerica Melina nije sakrivala koliko je ono čini sretnom. Njihova djeca prije se nisu pretjerano pojavljivala u javnosti, a roditelji su tvrdili kako im ne dopuštaju previše i da ih žele naučiti pravim vrijednostima.

Nalozi na društvenim mrežama bili su im zabranjeni, a Melina je isticala kako od njih ne žele napraviti “razmaženu djecu bogataša”.

LIDER