Kiselinom joj spržili lice: Voditeljica imala 400. operaciju

9A010B73 22CF 43D7 A3D8 2E5CBE985585
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Voditeljica Katie Piper (37) imala je nedavno 400. operaciju kojom su sanirane posljedice napada koji je doživjela prije 12 godina kada joj je muškarac, kog je unajmio njen bivši dečko, bacio sumpornu kiselinu u lice.

“Njeno oko dobro se oporavlja, ona je raspoložena i ne može dovoljno da zahvali nevjerovatnom ljekarskom timu. Operacija je ovaj put urađena na očnom kapku”, izjavio je njen menadžer. 

Voditeljica se trenutno nalazi na bolničkom liječenju, kako bi se spriječila bilo kakva infekcija, piše Miror.

https://www.instagram.com/p/CGVXzU0DKrw/?igshid=muzi2u58t8gb

Hrabra  Katieje u napadu potpuno izgubila vid na lijevom oku, a zbog komplikacija, morala je da operiše i drugo zdravo oko.

U trenutku napada bila je na početku voditeljske i manekenske karijere i uživala je ogromnu popularnost. U rukama je imala i titulu Mis Vinchestera da bi zlokobni plan njenog tadašnjeg dečka Daniela Lyncha sve prekinuo.

https://www.instagram.com/p/CGQB4jsjzsB/?igshid=6eu874ee9nhp

Lynch je bio organizator napada na nju, a prije gnusnog čina počinio je još jedan zločin – osam sati je zlostavljao i silovao Katie. 

Na kraju je uhapšen i osuđen na doživotnu robiju. Minimalna kazna koju mora da odleži, čak i ako dobije olakšice, iznosi 16 godina.